fbpx

Galleri: Re-Loaded Hot Night 2018

Vi tog til Re-Loaded Hot Night, og kiggede nærmere på de mange biler

Det havde lige været lønningsdag, og efter problemerne med de u-udbetalte lønne var overstået, blev det lørdag, og tid til at køre en tur til Sverige. Her var der nemlig planlagt det helt store sen-sommer event, Re-Loaded Hot Night 2018. Så vi kørte afsted.

Tidligt på aftenen tog vi til Ishøj, da der var opsamling med fælleskørsel til Sverige. Flere hundrede biler (faktisk hele 210 biler) var mødt op, for at køre med i den store kortege til begivenheden i Sverige.

Undervejs var der pitstop, så alle kunne følge med. Og på vores Facebook side kan du se billeder af det andet og sidste samlingspunkt, med de mange biler.

Galleri: Re-Loaded Hot Night 2018, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Galleri: Re-Loaded Hot Night 2018, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Flere hundrede biler var samlet

Da vi ankom til det store område ved Center Syd i Sverige, tæt ved motorvejen, var der proppet med biler. De 210 danske biler blev inddelt i forskellige parkeringspladser alt efter mærke og stylings-stil, og her blev de mixet sammen med flere hundrede svenske biler.

Ud over hele aftenen kom der flere til, og helt frem til klokken blev sent, var der stadigvæk biler der sluttede sig til.

Den store begivenhed blev afsluttet ved en konkurrence, med præmier til de forskellige fremmødte.

Se alle billederne fra aftenen, lige her.

[nggallery id=908]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.