fbpx

Galleri: Racedays og finale til DM i Streetrace

 

Der var sæsonafslutning i Hvidovre, da Racedays var forbi til årets sidste lovlige streetrace på Avedøre Holme

Der var tvivl om deltagelsen, og flere havde nok valgt at blive hjemme, da der blev afholdt Racedays på Avedøre Holme i lørdags. Vejret var nemlig konstant on-off for regn og sol, og derfor kunne man frygte, at opbakningen til finalen og sæsonafslutningen for lovlig streetrace, desværre blev lidt mindre, end det kunne havde været. Kraftig vind var også med til, at de store jakker skulle medbringes.

Men på trods af det, så var der faktisk et ganske udemærket opbud af både biler og publikum. Kolstrup Tuning havde taget masser af biler med, hvilket betød masser af japanske biler fulde af hestekræfter! Men der var også som altid, en god blanding af andre biler. Alt fra lyn hurtige amerikanerbiler, til motorcykler og mere eller mindre standard personbiler.

Arrangementet løb fra 14:00-20:00, hvor der var teknisk kontrol af deltagerbilerne allerede fra klokken 12:00. Hele arrangementet løb som altid igennem, med uhyggeligt mange afviklinger af meget blandede løb, så alle der deltog fik rigtig meget køretid. En ting, som Racedays er ret kendt for, ved de events vi har deltaget i efterhånden.

LÆS OGSÅ:
KONKURRENCE: VIND den nye Liqui Moly 2021 værkstedskalender lige her!

DM i Streetrace finalen

Fra 18:00 til 20:00, blev finalerne i DM i Streetrace afholdt, og her havde seks biler valgt at udnytte tiden fuldt ud. I alt var der over 90 kørere tilmeldt.

Vinderen for i år i klassen for forhjulstræk, blev K. Andersen i en Toyota Starlet, som satte tiden 7,398 sekunder med en udgangshastighed på 161 km/t. I klassen for baghjulstræk, blev det B. Sili i en Toyota Corolla GT Coupe (AE86), der satte en sluttid på 8,035 sekunder, hvor udgangshastigheden var 156 km/t.

For firehjulstræk var det en væsentligt anden bil, end den vi havde forventet. Her var det S. Laursen, der i sin Subaru Impreza satte en tid på 6,789 sekunder med en udgangshastighed på 181 km/t.

Det kunne dog havde været sjovt at se, hvor den 1.000 hestes Nissan Sunny havde sat sig, i denne klasse!

Du kan se den fulde liste her fra finaledagen, eller se det endelige resultat over DM i Streetrace her.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Med Lowered Dolls til Vaskedag i Nordjylland

Kør i din egen bil

Selvom de seks timers ræs måske var lidt for meget for nogen, så kunne man som publikum få lov at prøve kræfter med sin egen bil, under arrangementet. Havde man lyst til det, var det muligt at leje en hjelm for 50 kroner (plus 500 kroner i depositum), og så var der altså fri mulighed for at give den gas i sin egen bil!

Det er et tiltag vi godt kunne savne andre steder, da man ofte som publikum/presse, ofte godt kunne tænke sig at se, hvad man egentlig selv kan sætte af tid. Det må vi huske, til næste gang!

[nggallery id=928]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.