Galleri: Næstsidste omgang Supercar Sunday

Vi tog den grønne Porsche 718 Boxster GTS med, til den næstsidste omgang Supercar Sunday ved Olivers Garage

Søndag den 26 august 2018, var der atter engang lagt op til en omgang Supercar Sunday hos Olivers Garage på Strandvejen i København. Her samles superbiler, klassiske biler og andre spændende sportsvogne weekend efter weekend, i hele sommerhalvåret.

Da vi selv i den selv samme weekend var godt kørende i den nye Porsche 718 Boxster GTS i en meget unik grøn farve, tog vi den to-personers cabriolet med til biltræffet, og fik en sludder for en sladder med de fremmødte.

Blandt de mange biler var der som altid en god blanding af nyere og ældre sportsvogne, men man kunne også se nærmere på den helt nye Audi A6, som Mikkel Thomsager fra Bil Magasinet (dem som arrangerer eventen), havde taget med.

Til hver af disse arrangementer, er det meget forskelligt hvor meget der er at kigge på. Men denne søndag var ikke Helt tom, trods der plejer at være flere fremmødte. Det var sidste event i år, inden at afslutningen for det hele foregik den følgende weekend, i Viborg.

Se galleriet fra dagen, herunder:

[nggallery id=905]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.