fbpx

Galleri: Lowered Basement 2k18

Mia var forbi Lowered Basement i Hjørring, da mange lave biler havde sat sig i området

Foto: Mia Funder / Car Photos by Mia Funder

Lowered Basement har gennem de sidste tre år vokset sig større og større. Det er et lille hyggeligt event for lave biler, primært VAG, som samles på torvet i Hjørring.

Vejret var ekstra godt i år, og Mia kiggede forbi for os med sit kamera.

Folk kom langvejs fra. Mia snakkede med nogle, som kom helt fra Odense. Stemningen var super, der var smil og højt humør under hele træffet og der var masser af ros at finde, til de mange udstillede biler.

Træffet finder sted en gang om året, og det er en af Mia’s gode venner Martin, som står bag træffet.

I følge begivenheden på Facebook, så deltog over 450 personer. Bilerne fyldte gågaden, men også omkring springvandspladsen og parkeringspladsen overfor Kings House havde biler holdende.

Når vi spørger Mia efter pladsens fedeste bil, så var der alt for mange fede til, at hun kunne vælge én. Hvem der vandt konkurrencen som den fedeste, nåede hun desværre ikke at få med.

“Den fedeste bil på dagen ved jeg ikke.. Jeg kan nævne flere som jeg syntes var usædvanlige fede! Man kunne se der var lagt mange timer i mange af bilerne, der var blevet sat personligt præg på flere af bilerne og det er sådan noget som jég personligt syntes er mega fedt”

Du kan se billeder fra dagen herunder, eller tjekke Mia’s fulde galleri lige her.

[nggallery id=803]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.