fbpx

Galleri: Lowered Basement 2k18

Mia var forbi Lowered Basement i Hjørring, da mange lave biler havde sat sig i området

Foto: Mia Funder / Car Photos by Mia Funder

Lowered Basement har gennem de sidste tre år vokset sig større og større. Det er et lille hyggeligt event for lave biler, primært VAG, som samles på torvet i Hjørring.

Vejret var ekstra godt i år, og Mia kiggede forbi for os med sit kamera.

Folk kom langvejs fra. Mia snakkede med nogle, som kom helt fra Odense. Stemningen var super, der var smil og højt humør under hele træffet og der var masser af ros at finde, til de mange udstillede biler.

Træffet finder sted en gang om året, og det er en af Mia’s gode venner Martin, som står bag træffet.

I følge begivenheden på Facebook, så deltog over 450 personer. Bilerne fyldte gågaden, men også omkring springvandspladsen og parkeringspladsen overfor Kings House havde biler holdende.

Når vi spørger Mia efter pladsens fedeste bil, så var der alt for mange fede til, at hun kunne vælge én. Hvem der vandt konkurrencen som den fedeste, nåede hun desværre ikke at få med.

“Den fedeste bil på dagen ved jeg ikke.. Jeg kan nævne flere som jeg syntes var usædvanlige fede! Man kunne se der var lagt mange timer i mange af bilerne, der var blevet sat personligt præg på flere af bilerne og det er sådan noget som jég personligt syntes er mega fedt”

Du kan se billeder fra dagen herunder, eller tjekke Mia’s fulde galleri lige her.

LÆS OGSÅ:
Mercedes-Benz tester den nye X-Klasse Pickup i Danmark
[nggallery id=803]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.