fbpx

Galleri: Gumball 3000 i København, 2015

2015 bød på nye biler i Gumball feltet. Se dem her!

Gumball er landet i København, og vi var taget til Kongens Have for at se bilerne. De var dog en del forsinkede, da den oprindelige tidsplan var smuttet. Det betød at vi desværre ikke har fået ALLE bilerne med i dette galleri, men vi har fået en masse af de vigtigste.

I årets løb var der alt fra helt gamle åbne cabriolet’er, til nye ombyggede Ferrari’er. Biler, som alle gav så meget larm fra sig, at man skulle holde sig for øret, når du stod tæt på.

Galleri: Gumball 3000 i København, 2015 1Også Jon Olsson’s vilde Audi RS6 Avant DTM var med i løbet, som var en af de biler mange havde ventet på, og som flere venter på ved de næste stop på ruten. Ligeledes var den kendte Shmee150 med i årets felt, i hans limegrønne McLaren.

Se vores billeder herunder.

[nggallery id=362 images=200]

LÆS OGSÅ:
Rygtet talte sandt: Vmax lukker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.