fbpx

Galleri: Fede biler ved Nürburgring

Her er et galleri, som vi løbende opdaterer på hele turen

 

Galleri: Fede biler ved Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Nürburgring Tour 2012 – I samarbejde med RTT.dk – Folie til biler

 

 

Nürburgring 2012 – Fede biler
Er du til fede biler, som performanceudgaverne fra BMW, Porsche, Mercedes-Benz mv., så er Nürburgring “the place to be”.

 

Allerede på vores første aften hernede, var der biler som Mercedes-Benz SLS AMG, BMW M3 i mange forskellige varianter og årgange, Porsche 911 i alle de mest race-orienterede udgaver, Ford Focus RS og ST mv. Der er ikke grænser for hvilke biler der ikke findes her i weekenderne.

 

I hverdagene omdannes Nürburgring til et stort test-mekka, hvor alle verdens bilfabrikanter (dog primært tyske mærker), tester deres allernyeste biler. Så her er der stor chance for at fange helt nye prototyper. Det vil vi også fokusere på i hverdagene, mens vi er hernede. Weekenderne er nemlig der hvor private folk “leger”.

 

Galleri: Fede biler ved Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Vores Tour-bil
I år har vi fået fingrene i denne Opel Zafira. En syv-personers bil med 130 hestekræfter.

 

I samarbejde med RTT.dk, har vi fået folieret bilen i dette smarte prototype-udseende. Og der er allerede blevet taget billeder af den, og den har vendt ekstremt mange hoveder.

 

Finder du os på nettet med denne bil, så send os gerne et tip!

 

Galleri: Fede biler ved Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

BMW udstilling
I området ved “Ringwerk”, er der hvert år udstillet en speciel BMW model. Sidste år var det en BMW M3 Coupé, mens det i år er den nye BMW M5 F10 i denne specielle mørkeblå farve.

 

“Ringwerk” er en samling af butikker i et stort “shopping område”, hvor flere fabrikanter også har en butik. Du kan købe mad, merchandise og ting der omhandler Nürburgring. Med tiden blev der også investeret i en rutschebane, men hele “tivoli-segmentet” er aldrig rigtig blevet til den store succes.
– Folk kommer jo for bilerne, ikke for et tivoli-land.

 

Galleri: Fede biler ved Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Parkeringskældrene
Hvis du går lidt på opdagelse i området, og finder alle hotellernes parkeringskældre, så vil du blive overrasket over de biler der holder parkeret her.

På billedet er en BMW 1M Coupé og en Porsche 911 GT3. Tjek galleriet i toppen for flere fede biler, fra denne kælder.

 

[nggallery id=714]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.