fbpx

Galleri: Copenhagen Classic træf på Toldboden 05-07-2016

Her kan du se billeder fra Copenhagen Classic træf på Toldboden den 05-07-2016

Der var lagt op til endnu en tirsdag aften på Ndr. Toldbod i København tæt på Langelinje, hvor der hver tirsdag hen over sommeren bliver afholdt biltræf for landets klassiske biler.

Desværre var vejrguderne ikke med arrangøren denne aften, hvor vi valgte at kigge forbi. Det betød derfor et meget begrænset opbud af biler, hvor der ellers plejer at være op mod 200 biler samlet på kajen.

Vinder hver aften
Hver aften bliver der trukket en vinder. Det er den bil, som på aftenen er mest unik på sin helt egen måde. Men det behøver ikke nødvendigvis at være en som står kniv skarpt, fortalte Hans, arrangør af Toldboden Copenhagen Classic træffet.

Vinderen får en middag på Grillen, et spisested på kajen. Her servers bøf og grønt buffet til vinderen, til en værdi mellem 250-350 kroner kuverten. Det må man sige, er en flot præmie blot for at møde op med sin bil, og få en god aften!

Hvad er Toldboden Copenhagen Classic træffet?
Toldboden Copenhagen Classic træffet arrangeres af Hans, som er stor passioneret pensioneret bilentusiast. Han har gennem de seneste år arrangeret det store klassiske biltræf på Toldboden i København, som gang for gang vokser stødt.

I dag er der op mod 200 biler til træffet hver tirsdag hen over sommeren, når vejret er med os. Og hver aften er unik. Der kommer masser af nye biler hver eneste gang, mens der selvfølgelig også er gamle kendinge.

Vil du med? Træffet løber af stablen hen over sommeren, og foregår på adressen Nrd. Toldbod 24 i København hver tirsdag aften fra 17-22.

Hvis du selv har en gammel klassisk bil, kan du møde op og deltage i konkurrencen om at vinde en omgang buffet. Det kræver blot du møder op og parkerer.

Hvis du vil vide mere om træffet, kan du se mere på deres facebook side, som du finder lige her.

Herunder kan du se et galleri fra aftenen.

[nggallery id=584]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.