fbpx

Galleri: Cars & Coffee 2017 på Frederiksberg

Danmark har afholdt sit første Cars & Coffee arrangement her til eftermiddag

Foto: Christopher Larsen

Der er her til eftermiddag blevet afholdt Danmarks første Cars & Coffee arrangement på Frederiksberg Runddel. Det er første gang det finder sted på dansk jord, og trods ustadigt vejr, deltog en god håndfuld specielle biler.

Blandt de deltagende biler, var der to helt unikke modeller. De var sjovt nok begge to gule, og ligeledes to-personers sportsvogne. Der var her tale om en Lotus Evora og en Alfa Romeo 4C.

Derudover kom en Ferrari 488 GTB, en Ferrari 458 Italia, en Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, en Aston Martin DB9 Volante, et par Maserati’er og andre.

Kendt fra udlandet
Normalt er sådan et arrangement under dette navn ikke så kendt i Danmark, men Instagram kontoen ‘Cars & Coffee Denmark’ havde valgt at lægge lidt energi i at få stablet arrangementet på benene for første gang i Danmark. Om vi kommer til at se mere til det, og om det vokser sig endnu større, ved vi ikke endnu.

LÆS OGSÅ:
RAUH-Welt Begriff Porsche 911

Mange steder i udlandet, ofte de mere eksotiske og varme steder, foregår der masser af Cars & Coffee arrangementer. Her møder alle typer af specielle biler op, hvad end det er meget meget dyre luksusbiler i særlige udgaver, super hurtige sportsvogne eller gamle klassikkere.

Med alle de leasing biler der efterhånden er kommet i Danmark, specielt i København, samt de store antal af gamle vintage biler som det ser ud til flere og flere personer erhverver sig, kunne det godt gå hen og blive ganske stort, dette event.

I galleriet herunder kan du se billeder fra dagen:

[nggallery id=676]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.