fbpx

G-Power tuner på den store S63 AMG Sedan

G-Power har udgivet informationer for deres nye tuningsprogram til S63 AMG Sedan

G-Power har udgivet informationer om deres nye tuningsprogram til S63 AMG Sedan. Endnu et powerboost af den seriøse type.

Den tyske tuner roder ellers normalt med modeller fra BMW, specielt topmodellen M5, men har nu lagt sit fokus over på modellen fra Mercedes-Benz. Her har de taget modellen S63 AMG, og givet den et boost på 120 hestekræfter og 100 Nm, så den store 5,5-liters V8 med twin-turbo nu yder 705 hestekræfter og rammer de magiske 1.000 Nm!

Deres bil er bygget på 4Matic modellen, og den går nu fra 4 sekunder rent til 100 km/t ned til 3,8 sekunder for samme sprint. For 5.795 euro, kan G-Power fjerne den elektroniske topfart begrænser, som ellers lægger på 250 km/t. Når den er væk, så rammer S63 AMG hele 330 km/t!

Hvis du stadigvæk har penge tilbage i banken, kan du tilkøbe de 21-tommer store Hurrican RR fælge. De koster 7.643 Euro og kommer i farven sort. Og så er de bygget i noget aluminium, som bruges til flyvemaskiner og er derved meget lettere end standard fælgene.

Alle disse opgraderinger findes også til Coupé udgaven, som blev annonceret i slutningen af sidste år.

[nggallery id=480]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.