fbpx

G-Power tuner på den store S63 AMG Sedan

G-Power har udgivet informationer for deres nye tuningsprogram til S63 AMG Sedan

G-Power har udgivet informationer om deres nye tuningsprogram til S63 AMG Sedan. Endnu et powerboost af den seriøse type.

Den tyske tuner roder ellers normalt med modeller fra BMW, specielt topmodellen M5, men har nu lagt sit fokus over på modellen fra Mercedes-Benz. Her har de taget modellen S63 AMG, og givet den et boost på 120 hestekræfter og 100 Nm, så den store 5,5-liters V8 med twin-turbo nu yder 705 hestekræfter og rammer de magiske 1.000 Nm!

Deres bil er bygget på 4Matic modellen, og den går nu fra 4 sekunder rent til 100 km/t ned til 3,8 sekunder for samme sprint. For 5.795 euro, kan G-Power fjerne den elektroniske topfart begrænser, som ellers lægger på 250 km/t. Når den er væk, så rammer S63 AMG hele 330 km/t!

Hvis du stadigvæk har penge tilbage i banken, kan du tilkøbe de 21-tommer store Hurrican RR fælge. De koster 7.643 Euro og kommer i farven sort. Og så er de bygget i noget aluminium, som bruges til flyvemaskiner og er derved meget lettere end standard fælgene.

LÆS OGSÅ:
Pro-Street besøger Ferrari

Alle disse opgraderinger findes også til Coupé udgaven, som blev annonceret i slutningen af sidste år.

[nggallery id=480]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.