fbpx

Fyr i falsk patruljevogn anholdt

En fyr i Florida blev anholdt efter at have stoppet en ægte patruljevogn, i sin egen falske patruljevogn

Den 24-årige Joshua Lynam fra Milton i Florida, havde installeret nogle røde og hvide blink foran på sin Chevrolet 1500 pickup truck, som han brugte til at køre rundt og agere patruljevogn. Han tilbageholdt flere biler for lovovertrædelser, indtil legen sluttede.

En betjent var nemlig ude og køre i sin u-uniformerede patruljevogn, som Joshua tilfældigt valgte at tilbageholde. Den ægte betjent blev mistænksom, og spurgte efter Joshuas politiidentifikation, som jo ikke var muligt. Det kostede ham en anholdelse.

Betjenten havde ellers trukket ind til siden, da han formodede at Chevrolet’en var et redningskøretøj. Derved kunne Joshua havde undgået at blive anholdt, hvis han ikke var fulgt med.

Det er formentlig ikke første gang at Joshua har stoppet andre bilister i sin truck, mener den ægte betjent.

[nggallery id=492]

LÆS OGSÅ:
Ny Auris bliver større end Golf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.