fbpx

Fyr i falsk patruljevogn anholdt

En fyr i Florida blev anholdt efter at have stoppet en ægte patruljevogn, i sin egen falske patruljevogn

Den 24-årige Joshua Lynam fra Milton i Florida, havde installeret nogle røde og hvide blink foran på sin Chevrolet 1500 pickup truck, som han brugte til at køre rundt og agere patruljevogn. Han tilbageholdt flere biler for lovovertrædelser, indtil legen sluttede.

En betjent var nemlig ude og køre i sin u-uniformerede patruljevogn, som Joshua tilfældigt valgte at tilbageholde. Den ægte betjent blev mistænksom, og spurgte efter Joshuas politiidentifikation, som jo ikke var muligt. Det kostede ham en anholdelse.

Betjenten havde ellers trukket ind til siden, da han formodede at Chevrolet’en var et redningskøretøj. Derved kunne Joshua havde undgået at blive anholdt, hvis han ikke var fulgt med.

Det er formentlig ikke første gang at Joshua har stoppet andre bilister i sin truck, mener den ægte betjent.

[nggallery id=492]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.