fbpx

Fremtidens Cayenne vil kunne køre 300 km/t

Porsche vil gøre Cayenne lettere og hurtigere

Porsche har udgivet lidt detaljer omkring den næste generation af Cayenne.

Bentley har været ude og fortælle at deres Bentayga SUV vil blive den hurtigste på markedet. Men det har Porsche allerede forsvaret, og fortalt at de smider 570 hestekræfter i den næste Turbo S model, og giver den en topfart på 286 km/t.

Derudover har Wolfgang Hatz fra Porsches afdeling fortalt under NAIAS til journalisterne, at den næste generation af Cayenne er planlagt til at komme på markedet et sted i 2017. Og den vil blive endnu hurtigere, samt få en topfart på 300 km/t.

Hatz fortalte samtidig, at selvom den nye Bentley har en topfart på 2-3 km/t mere, vil den stadigvæk være langsommere på vejene med sin W12-motor. Den næste model af Cayenne vil nemlig adoptere samme mængde vægttab som den nyligt præsenterede Audi Q7 har tabt til forskel for den tidligere model. Det betyder at Cayenne kommer ned under 2.000 kilo, mens Turbo og Turbo S vil få den nyudviklede V8 Turbo motor.

Til slut blev det fortalt at Porsche ikke tilføjer flere SUV modeller til deres modelprogram. Heller ej en Macan med mere end seks cylindere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.