fbpx

Fræk CitiJet vises i Wörthersee

Tjekkiske Skoda viser ny CitiJet concept frem online

 

Fræk CitiJet vises i Wörthersee, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Til dette års store VAG event i byen Wörthersee, benytter tjekkiske Skoda sig af at vise at nyt koncept frem, bygget på den nuværende Skoda Citigo. Navnet er CitiJet, og er en cabriolet udgave af den lille minibil.

Det har taget et hold på 16 personer fra Skoda over seks måneder, at producere denne model under ledelse af Skodas hoveddesigner Jozef Kaban. Det resulterede i denne to-personers cabriolet, som har mistet både tag og bagsæderne for at blive en realitet. Det gør samtidig CitiJet til en mere dynamisk og fræk by-cabriolet mikrobil.

Chassiet har fået en blå metallak med hvide detaljer, 16-tommer fælge er kommet på hjulene mens der bagpå er kommet en håndbygget hækspoiler samt to udstødningsrør. Under hjelmen er den lille 1,0-liters MPI med 75 hestekræfter, som vi kender fra den normale VW Up-baseret Skoda Citigo.

 

 

Seat er med på vognen

På interiørdelen har CitiJet gået et tredelt læderrat med røde syninger, sammen med en læderbeklædt gearknob og håndbremse. Instrumentbordet har fået hvide og røde detaljer, og så er der proppet et 300-watts højtalersystem i CitiJet, så du kan spille op i gaden når taget er nede. Dertil har CitiJet LED-lys nedenunder, som reagerer på musikkens rytmer!

Skoda er ikke den eneste i VW-gruppen, som viser et nyt koncept frem uden tag. Seat viser også en Ibiza-baseret frem, som kan ses i galleriet forneden. Det er en rød satan med 18-tommer fælge, en 1,4-liters benzin motor med 180 hestekræfter 0g 250 NM, samt en DSG-gearkasse!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.