Forbruger: Privatlease din nye bil uden bekymringer

Flere bilproducenter giver ikke kunderne en ekstraregning, når de afleverer deres leasingbil tilbage

Ingen stor regning ved tilbagelevering
Mens privatleasing markedet vokser som aldrig før, er der alligevel en række kunder som holder sig tilbage. Tanken om at få en ekstraregning når man aflevere sin leasingbil tilbage efter tre år, afholder flere fra at lease bil privat.

Vi har været vidne til, at en kunde hos Opel blev forsikret om, at småskader og normal slidtage ikke ville koste hende ekstra, når hendes Opel Corsa skulle tilbageleveres. Og ligeledes kan man nu fra Skoda læse, at det samme gælder hos dem.

Hele 56% går helt fri
Nordania Leasing står bag finansieringen af deres biler, og gennem en opgørelse der er blevet foretaget ved de tilbageleverede biler viser det sig, at hele 56% af kunderne aflevere bilen tilbage kvit og frit. I gennemsnit får den resterende del af kunderne kun en regning på 1.761 kroner.

I september udgaven af kundemagasinet Nye Veje fra Skoda, står der blandt andet;

“Når så mange ikke betaler noget – og ekstraregningen til de øvrige er forholdsvis lav – skyldes det blandt andet, at almindeligt brug af bilen ikke bliver takseret. Ja, selv ‘Bilka-buler’ koster ikke ekstra, hvis de kan udbedres uden delvis omlakering.”.

Kunne det få dig til at privatlease din næste bil?

[nggallery id=614]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!