fbpx

Første billeder af ny Renault Megane!

De første officielle billeder af den næste Renault Megane, er havnet på nettet!

Den helt nye Renault Megane er blevet udgivet på nettet, før tid.

Disse officielle billeder er blevet delt af bilsiden CarPassion.it og viser bilens endelige design der ellers hidtil har været skjult. Den nye Renault Megane har ellers sin rigtige debut, til Frankfurt Motor Show 2015.

Fronten på den nye Megane er meget inspireret af modellen Talisman, og har LED forlygter med C-formede LED kørelys lygter. Forkofangeren er blevet mere sportslig og har fået sig et stort Renault logo. Bagpå har den fået LED baglygter og en matchende tagspoiler.

Helhedsindtrykket af den nye Megane, giver den et mere sportsligt udseende end den tidligere model. Modellen her er i GT udstyr, som giver den dobbelt udstødning, en diffuser bagpå, GT logoer og frækkere forkofanger.

På interiørdelen får den elementer som vi har set på Talisman og Espace modellerne. Det betyder en stor skærm i midten af instrumentbordet.

Den viste model har også sports lædersæder, automatisk gearkasse med skiftepedaler på rattet, digital instrumentering samt dual-zone klimaanlæg.

De officielle detaljer om den nye Renault Megane forventes at ramme nettet i den kommende uge!

[nggallery id=474]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!