fbpx

Først: Den nye 2014 Mercedes-Benz V-klasse

Så kom der billeder af den endelige model, af den nye 2014 Mercedes-Benz V-klasse

 

Først: Den nye 2014 Mercedes-Benz V-klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Foto: Mercedes-Fans.de

 

 

Opdateres…

Langt om længe er der kommet billeder ud, af den nye 2014 Mercedes-Benz V-klasse. Vi har længe set spionbilleder af prototyper med mindre og mindre camouflage, men nu er den her altså endelig, præsenteret på et show for kort tid siden! Det startede tidligere idag med at de endelige billeder fra kabinen, i passagerudgaven af V-klassen, kom ud på nettet. Her til aften har der så været en livestreaming verdens præsentation af modellen.

 

Hvad vi ved om modellen nu er, at den kommer til at koste fra 42.900 Euro i Tyskland, som jo så desværre bliver ganget en del op, når den lander på det danske marked.

 

Ny ni-trins gearkasse
Som noget af det helt nye på V-klassen, er hele frontpartiet. V-klassen har fået en opretstående kølergrill og forlygterne er i fuld LED for at matche det resterende modelprogram.

 

På den motormæssige side, kommer V-klassen med fire motorer. To 2,2-liters varianter med Mercedes-Benz blokke med omkring 160 hestekræfter på den ene model og 200 hestekræfter på den anden. Der kommer tilmed to varianter af mindre slagvolumen, hvor det er Renault der står bag udviklingen. Den velkendte V6-motor udgår, til fordel for miljøet. I stedet kommer en V250 med 440Nm!

V-klasse Avantgarde får som standard blandt andet: Lædersæder, læderrat, ny kabinebelysning, træ-elementer i den bagerste del, komplette LED-forlygter, separart åbning af bagruden, skydedør i venstre side mm.
Undervognen kommer med Agility Control, som giver et selektivt dæmpningssystem for at gøre bilen endnu mere fleksibel og give en højere kørekomfort.

 

V-klassen kommer i en begrænset special model kaldet ‘Edition 1’. Med denne variant fås den med 190 hestekræfter, 7G-Tronic Plus automatgearkasse, sportsundervogn (eller alternativt Agility undervognen), 19-tommer alufælge med 5-dobbelt eget design, tonede ruder, nappalæder på passagersæderne og instrumentering i mørk læder look med syninger. ‘Edition 1’ kommer også med ventilation i sæderne for føreren og forsædepassageren, automatisk klimaanlæg (Thermotronic Plus) foran og halvautomatisk klimaanlæg (Tempmatic) til passagererne. COMAND Online bliver også standard, ligesåvel som et Burmester Surround-sound højtalersystem, elektriske skydedøre i højre og venstre side, den ‘Easy-pack’ elektriske bagklap med separat åbning af bagrude samt parkerings pakken med 360-graders kamera.

På sikkerheden bliver ‘Edition 1’ pakket med f.eks Collision Assist, Lane Assist, Blind Spot Assist samt Pre-Safe systemerne.

 

Kan bestilles fra marts
2014 Mercedes-Benz V-klassen (Vito/Viano) bliver introduceret i slutningen af maj 2014, og bestillinger kan laves fra 6 marts. Den kompakte version af V-klassen samt den ekstra lange, kommer på et senere tidspunkt.

Dertil er der mulighed for at få den nyudviklede ni-trins automatgearkasse på den store variant fra Mercedes-Benz, som giver en øget kørekomfort og ikke mindst brændstof økonomi.

[nggallery id=704]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.