Førerløs Audi RS7 på Hockenheim

Audi har udført en kørsel på Hockenheim i en førerløs Audi RS7!

Du har sikkert hørt det. I sidste weekend skulle Audi udfører en førerløs kørsel med en RS7, efter at DTM sæsonens finale.

Om vi vil det eller ej, så bliver vi alle passager i vores egne biler engang i nær fremtid, det beviser Audi muligheden for med denne bil. Audi RS7’eren blev kørt rundt på Hockenheim helt uden føre. Og det var ikke med mormor kørsel, det var med høj hastighed. Rent faktisk nåede bilen rundt på Hockenheim på lidt mere end to minutter, ved hjælp fra GPS koordinater som blev sendt til bilen via WiFi forbindelse.

Audi RS7 Piloted Driving Concept, som er bilens navn, havde ligeledes en række 3d kameraer, som optog hele banen. De arbejdede sammen med bilens onboard computer program, som sammensatte de optagede klip med forud indstillede program data.

Audi siger at testen blot viser en lille del af mange succesfulde tests af denne art, som startede for over 10 år siden. Til dette projekt har de dog hentet hjælp udefra fra Stanford University og Electronics Research Laboratory.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!