fbpx

Flere detaljer: 2014 Mercedes-Benz S-klasse Coupé

Får debut på Geneve Motor Show

 

Flere detaljer: 2014 Mercedes-Benz S-klasse Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Mercedes-Benz har udgivet flere informationer, omkring den produktionsklarer Mercedes-Benz S-klasse Coupé. Den får premiere på Geneve Motor Show her i 2014, og blev første gang vist frem tilbage i september på IAA messen i Frankfurt, som koncept.

 

Like Pro-Street.dk på Facebook, som de mere end 1950 andre!

Støder du på nogle prototyper? Så tøv ej med at sende dem til os! Send dem til Info@Pro-Street.dk med det samme!

 

S-klasse Coupé kommer til at erstatte CL-modellen. Den får en størrelse på 5.05 meter i længden, 1.96 meter i bredden og 1.44 meter i højden. Udseendet vil være meget lig konceptet fra IAA, hvor kun småting som forlygterne og sidespejle vil være anderledes fra koncept modellen.

 

Under motorhjelmen får den samme motorer som den normale S-klasse, samt den syv-trins 7G Tronic Plus gearkasse. Senere kommer den også med den nyudviklede 9G-Tronic gearkasse, som er en ni-trins automat. Toppen af modelrækken bliver en S63 AMG Coupé version, som kommer til at kunne fås i både 4MATIC (firehjulstræk) og med baghjulstræk. Ud fra de nye oplysninger spås det, at man på sin normale S500 og diesel versionerne også vil kunne få 4MATIC systemet.

 

Se flere spyshots af 2014 Mercedes-Benz S-klasse Coupe og ‘Maybach’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.