Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Find ud af hvilken motorolie din bil bruger

En opdatering på en applikation, giver overblik over valg af den helt rigtige motorolie

Tyske olie- og additiv specialist Liqui Moly, har udgivet en opdatering til deres applikation, så den nu også kan vise dig præcis hvilken motorolie du skal vælge til din bil. App’en findes både til Android og iOS.

Den nye olievejviser fungerer ved, at du indtaster mærke, model og motor, og derfra får du et svar på hvilken olie du skal købe.

Olien har en vigtig funktion i bilen, og fylder man forkert olie på, kan det give alvorlige motorskader. Derudover viser app’en også, hvilke andre væsker der passer til bilen. Det kan være gearkasse- og servo olie, bremsevæske og kølerfrostvæske.

Du bliver specialisten

Da der efterhånden er så mange forskellige specifikationer på olier, er det ofte kun fagfolk som kan finde rundt i det store udvalg. Men det skal app’en hjælpe med at lave om på. Derfor kan den være med til at være en praktisk hjælp, til de personer som oplever at de ikke ved hvad de skal vælge, når de står foran hylderne i butikkerne eller skal købe på nettet.

Ud over de mange tips til hjælp ved køb af olier, fortæller app’en også baggrundsviden om olier og additiver samt nyheder, fra det tyske firma. App’en fås gratis på tysk, engelsk, fransk, spansk, hollandsk, norsk, finsk, svensk, portugisisk, russisk og italiensk. Altså ikke på dansk, men det kommer nok snart.

App’en kan hentes til iOS her, eller til Android her.

[nggallery id=1009]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.