Ferrari 458 bliver til skrot

En rigmand i England har fået konfiskeret sin Ferrari 458 af politiet

Millionæren Zahid Khan, har fået taget sin hvide Ferrari 458 tilbage i april sidste år, i England. Den blev taget af det lokale politi i West Midland, efter at bilen formodes at være stjålet.

Zahid Khan mente dog imidlertid ikke at bilen var stjålet, men forklarede at han havde købt den på en auktion og bygget den op med dele for flere hundrede tusinde pund.

Bilen havde dog ikke en gyldig forsikring, og derfor blev den placeret i ‘Category B’, som betyder at køretøjer i denne kategori ikke må færdes på offentlige veje, og derfor skal de afskaffes og destrueres.

Zahid modtog videoen af politiet, hvor man ser bilen blive tilintetgjort. Det var dog næsten et helt år efter, at videoen blev optaget.

Hans reaktion var, at han postede den på sin Facebook profil og skrev følgende:

“Dette er min Ferrari, som politiet har taget på falsk grundlag. Det har taget den næsten et år, før jeg modtog videoen. Jeg har sparet rigtig meget op, for at få råd til bilen, og den har en stor værdi for mig og min familie. Mange af delene på bilen har jeg købt fra Ferrari, og de er monteret af et autoriseret Ferrari værksted i Birmingham, og der er dele for flere penge end bilens oprindelige pris.

Hvad der er hoved og hale i denne historie, kan vi dog ikke komme nærmere ind på. Men videoen er hård at se, for en ægte bilentusiast.

LÆS OGSÅ:
Minister godkender nyt parkeringsklagenævn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.