fbpx

Fem ting du ikke vidste om Sebastien Loeb

Sebastien Loeb er kendt for sine mange mesterskabs sejrer i WRC, men her er fem ting du ikke vidste

1: Han startede i en sen alder med pigerne
Sebastien Loeb voksede op i byen Alsace tæt på den tyske grænse, hvor Loeb indrømmer at han ikke gjorde meget for at komme i kontakt med det modsatte køn.

“Som teenager, var jeg meget mere interesseret i knallerter og biler, frem for piger.”.

Men det er der lavet om på siden, for idag har han sin kone Severine og datter Valentine.

2: Hans trofæer slås om pladsen med et billard bord
I hans hjem i Schweiz, har Loeb placeret sine mange præmier sammen med et stort billard bord som alle slås om pladsen. Loeb bor i det man kan kalde en rigtig drengehule, som blandt andet indeholder et full-size Red Bull køleskab og et kæmpe tv. Derudover har han modtaget prisen Legion d’honneur fra den Franske regering – den højeste ærespris regeringen kan give en civil person.

3: Hans første bil var en Renault 5 GT Turbo

Selvom Sebastien kører for Citroen holdet, var hans første bil en anden franskmand. Nemlig en Renault 5 GT Turbo. I denne bil trænede han om natten på vejene omkring Alsace, indtil den ikke kunne holde mere og gik i stykker. Men herefter købte han bare en ny, og fortsatte historien. Den nye bil var dog endnu hurtigere, takket være en motorombygning han selv havde lavet.

4: Loeb har haft en ægte stalker
Der er flere gode grunde til at flytte til Schweiz – blandt andet økonomiske grunde. Men når man finder en fan i sin private have, som tigger om en autograf, er det måske tid til at finde et andet hjem. “Det var ved at blive lidt for meget til sidst”, fortæller Loeb.

“Så da jeg havde en fan i min have, pakkede jeg kufferten.”.

Han skrev dog autografen, formentlig for at komme af med fanen, men det var en af grundene til at han valgte at flytte, da man i Schweiz lader de kendte være mere i fred.

5: Han blev spurgt om at deltage i det franske tv show magen til det engelske ‘One Man and His Dog’
Efter at have vundet verdensmesterskabet i 2006 og have brækket sin arm på et cykelstyrt, gave Loeb et kendt interview i hans hjem. For det endte nemlig med at hans hund blev mere kendt for det interview, end ham selv.

“Hunden blev mere kendt end mig. Og få dage efter blev jeg inviteret til et andet show i Frankrig, hvor folk deltager med deres dyr..”

Han afslog dog invitationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.