fbpx

Fast and Furious Integra solgt på Ebay

Ja Rule’s røde Acura Integra er solgt på Ebay

For få dage siden blev den røde Acura Integra fra The Fast and the Furious filmen sat til salg på Ebay. Den blev solgt for næsten 300.000 danske kroner!

I filmen køres bilen af rapperen Ja Rule, som i filmen bliver ved med at tabe racerløb til Paul Walker’s og Vin Diesel’s karrakterer i filmen.

Denne Acura Integra GS-R fra 1996, siges at være én af i alt fire identiske biler fra filmen, som ikke blev smadret under optagelserne. Den har kun kørt lige over 32.000 miles på speedometeret (51.499 km). Normalt er film biler kun ombygget meget lidt, specielt dem der køres af filmcrew og dem som bliver smadret. Men dette eksemplar ser ud til at være ombygget ret meget.

På ydersiden har den fået et nyt bodykit, MOMO fælge og strafferinger. Som standard yder en 1,8-liters VTEC omkring 170 hestekræfter. Men med nyt luftindtag, større gasspjæld, sportsudstødning og andre dele, spås bilen til at yde omkring 250 hestekræfter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!