fbpx

Fast and Furious Car Show 2012

Her er hvad du kan opleve til dette års show

 

Fast and Furious Car Show 2012, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Tre dage tilbage
Er du ved at være klar? Der er kun tre dage til det store bilshow Fast and Furious Car Show 2012 går i gang, i hallerne i Fredericia Messecenter.

 

For sjette gang bliver der åbnet op for et brag af en udstilling hvor der i år er lagt i ovnen til endnu mere underholdning på alle grene.

 

De 28.000 kvadratmeter i fire haller bliver fyldt op med biler fra både Danmark og udlandet, babes, motorcykler, lastbiler, super- og specialbiler mens der udendørs bliver lagt asfalt til drifting.

 

Kendte danskere gæster Fredericia
Ud over de mange super fede biler og motorcykler, kan du også hilse på kendte danskere. Her kommer blandt andet folk som Nicolas Kiesa, som tager sin hvide Lamborghini Gallardo Twin Turbo med.

 

Hvis du er til store bryster og langt lyst hår, så kan du også give hånd til Linse Kessler og resten af Familien fra Bryggen, som også vil være til at finde på dette års show. Dertil kommer Oliver Bjerrehus og Dennis Knudsen forbi sammen med Cool Car Race 3000, og viser dig lidt luksusbiler.

 

Få dækrøg i næsen
Udendørs lægges der asfalt til et stort stunt og drifting show. Her vil du kunne blive co-driver i en driftbil, samt opleve burnouts og en masse andet. Så der er rig mulighed for at få lidt dækrøg i næsen.

 

Derudover kommer tyske Chris Pfeiffer forbi, som er en velkendt stuntkøre. Han vil give et show på en MC, og han er ikke bange for at trække den til grænsen! Nicolas Kiesa viser tilmed sin Lamborghini Gallardo Twin Turbo frem på banen, og han vil fyre den max af!

 

Tag VIP bussen lige til døren
I år er der sat et nyt projekt i værk. Det er den nye og seje VIP bus. Den kører fra tre forskellige steder i landet, og kan tage dig med hele vejen til Fredericia. Bussen giver dig mulighed for, at du kan lade din bil stå derhjemme.

 

Sidste år gæstede hele 20.000 mennesker dette store bilshow i Fredericia, så i år er der ingen undskyldning for at blive hjemme.

 

Se meget mere om hele showet, på www.Streetfire.dk.

 

[nggallery id=805]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.