Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Farhan’s Starlet med pink hjul

Mint Starlet med pink hjul. Ikke et typisk byggeprojekt

Motor fra en Paseo
Det er langt fra en Starlet man tænker på, når man skal til at gå i gang med sit næste bilprojekt. Men Patrick Farhan, også kendt som Farhan, valgte at kaste sin kærlighed på denne minibil af en japaner. Patrick er bosat i København, hvorfor man ofte kan se bilen til events og biltræf, som sker i Københavns området. Han er 28 år, og uddannet automekaniker.

Bilen er en Toyota Starlet fra 1996. Under hjelmen lægger intet mindre end en 1,5-liters motor, som er hentet fra en Toyota Paseo. Originalt fås den med en 1,3-liters motor, og den yder omkring de 110 hestekræfter, gætter Patrick på. På motorsiden er der kommet lyderøde dele i motorrummet, mens der er lagt komplet banan manifold og rustfri udstødning i.

Patrick har valgt netop denne Starlet, for at vise at man kan bygge en ‘pisse fed bil’, også selvom det i følge Patrick, er en mormor-slæde. Han gider nemlig ikke bare bygge, på de typiske bilmodeller.

“Jeg bliver kaldt for fælge luderen”

Sænket 130 mm
Patricks kæresteforhold til denne Starlet, har ramt de fire år. Den har været på gaden og køre de tre af årene, mens det ene år blev dedikeret til ombygningen af bilen. Og af de ting der er lavet ved den, er blandt andet at den er blevet sænket intet mindre end 130 mm. Dertil har den fået et sæt 16″ BBS RS003 fælge, Nardi rat, ‘cleanet’ en masse steder og meget mere.

Projektet er et såkaldt ‘never ending project’. Det betyder at bilen langt fra er færdig, hvis det står til ham. Her til vinter går han blandt andet i gang med motorrummet.

Alt er bygget af Patrick selv. Så der har ikke været assistance fra større firmaer og den slags, til at bygge bilen.

“Det bedste jeg kan lide ved bilen, er mine wheels! De er mega fede og sjældne. Bliver også kaldt for fælge luderen haha!”, fortæller Patrick når vi spørger til, hvad den absolut fedeste ting på bilen måtte være.

Farhan’s Starlet med pink hjul, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Min bil, min stil
Næste projekt er allerede indkøbt. Hvad han ender med at gå og pusle med i garagen og bygge på, ved vi desværre ikke. Men Patrick afslører, at det “bliver i Toyota familien”.

Hans nuværende Starlet har givet en masse forskellige debatter rundt omkring. Det er virkelig forskelligt hvad folk synes om bilen, og ofte bliver han stoppet på vejene og rost af folk. Men der findes også de typer, som siger at bilen er ødelagt. Og hvorfor lyserøde fælge og ikke guld? Men som han siger; “Min bil, min stil.”.

[quote]”Folk respekterer ikke andres biler og ridser dem”[/quote]

Det er desværre langt fra første gang, at vi hører om bilprojekter som møder nøgler. Og dette gælder også for Patricks Starlet. Derfor står en omlakering højt på ønskelisten, Så det må være det dårligste ved bilen, hvis han selv skulle finde noget at sætte en finger på.

Her kan bilen opleves
Hvis du er blevet fan af hans bil og godt vil gå i dybden med den, så kan den opleves til diverse træf på Sjælland. Derudover skal den snart udstilles igen, i Bella Center under Scandinavian Motor Show EAST 2014.

Hvordan vil du selv beskrive bilen?
Hvis jeg skulle beskrive bilen i korte træk: fresh, minty eller the rollin’ candy shop!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.