fbpx

Facelift til Sharan

Officielle billeder af facelift til Volkswagen Sharan er kommet på nettet

De første officielle billeder af faceliftet til Volkswagen Sharan, har ramt internettet.

VAG-gruppen har tilføjet det nye design til Sharan modellen, som får den til at matche det resterende modelprogram. Men der er ikke meget forskel på den, til forskel for den nuværende model. Denne model kommer med LED baglygter, nye fælge og to ny lakeringer; Hudson Bay blå og Crimson rødmetal.

Indtil videre er det lidt usikkert hvordan kabinen bliver, men det er dog sikkert at den faceliftede model får Volkswagens seneste infotainment system, som nu understøtter Apple’s CarPlay og Androit Auto. Kunder kan udskifte den 5-tommer farveskærm til en 6.5-tommer skærm, eller til en 6.5-tommer skærm med navigation. Dertil får VW Sharan facelift et nyt rat, nyt farve multifunktions display og sæder der kan justeres i 12 forskellige indstillinger – blandt andet med massage.

Under hjelmen kommer den med en 1.4-liters TSI med 150 heste, en lidt større 2.0-liters TSI med 220 hestekræfter samt tre TDI udgaver med henholdsvis 115 hestekræfter, 150 hestekræfter og 184 hestekræfter. Som tilkøb kan den 150-hestes TDI få 4Motion firehjulstræk.

Volkswagen har også givet Sharan nye sikkerheds- og assistensystemer. Den får blandt andet Blind Spot Monitor, City Emergency Brake, adaptiv Cruise control og en Auto Hold funktion til den elektriske parkeringsbremse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.