fbpx

Facelift til Mercedes-Benz A-klassen

Mercedes-Benz har taget sløret af faceliftet til den næste A-klasse

Her ser du faceliftet til den næste A-klasse, sammen med dens topmodel A45 AMG som nu har endnu flere hestekræfter.

Den nye model har ikke mange forandringer og er virkelig holdt til et minimum, som betyder at kofangerne ikke er meget anderledes end dem vi kender. Bilen har også fået en ny grill og det er nu muligt at tilkøbe LED forlygter, som kommer standard på A45 AMG topmodellen.

I kabinen er designet blevet mere som Mercedes-Benz CLA. Infotaiment systemet er blevet opdateret så den nu understøtter CarPlay og Android Auto, mens der er blevet plads til en 8-tommer skærm som tilkøb. Instrumenteringen har fået et løft, og så er der kommet nye farver og materialer.

Masser af tilkøbsmuligheder
Under hjelmen kommer basismodellen A160 benzin , med en 1,6-liters motor med 102 hestekræfter og 180 Nm. På dieselsiden finder vi en A180d BlueEFFICIENCY Edition med en 1,5-liters diesel med 109 hestekræfter og 260 Nm og et brændstofforbrug på 3,5-liter /100 km.

A220d kommer med en opgraderet 2,1-liters motor, som nu yder syv hestekræfter mere. Det giver en total på 177 hestekræfter. A250 Sport 4MATIC giver 218 hestekræfter under hjelmen i stedet for 211 i den tidligere model.

En ny manuel gearkasse finder også vej frem til A250 og A250 Sport, samt en launch assistent funktion for modeller med den syvtrins dobbeltkoblings gearkasse.

For flagskibet A45 AMG, betyder en øget performance nu at den tager kronen tilbage fra den 367 hestes Audi RS3 Sportback. Nu yder A45 AMG nemlig hele 381 hestekræfter og 475 Nm. Det betyder den nu rammer 100 km/t på 4,2 sekunder (0,2 sekunder hurtigere end tidligere). Brændstofforbruget forbliver intakt på 6,9 liter / 100 km.

Der er mere tilkøb til A45 AMG hvis du ikke kan få nok. Nu bliver det nemlig også muligt at få en ny AMG Dynamic Plus pakke til bilen, som giver den en ny foraksel med låst diffentialespær, en AMG Ride Control sportsundervogn med to forskellige justeringsindstillinger. Dertil får den Dynamic Select køreindstillinger, så den nu kan gå fra Comfort til Sport til Sport + og Individuel, som tilpasser sig kørestilen automatisk.

Optimeret gearkasse
AMG 45 får også en 7-trins dobbeltkoblings gearkasse med kortere udveksling i tredje og syvende gear. Det skulle give en mere dynamisk acceleration ved alle hastigheder. Den er også blevet optimeret, så den skifter bedre.

Senere skulle der tilføjes en A45 AMG S udgave til modelprogrammet, som skulle byde på 400 hestekræfter. Den er der dog ingen informationer på, så indtil videre må vi nøjes med denne række af A-klasse, som er klar til ordre fra den 3 juli og lander i butikkerne i slutningen af september.

[nggallery id=426]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.