Er dette Porsche 911 GT3 RS?

Billede af en modelbil har ramt nettet. Mon det er den næste GT3 RS?

 

Er dette Porsche 911 GT3 RS?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Billedet du kigger på er en modelbil, som har ramt internettet. Det viser formentlig hvordan den næste Porsche 911 (991) GT3 RS kommer til at se ud, da den har mange af de samme detaljer, som tidligere spyshots har vist af prototypen for bilen.

Modelbilen viser en variant af 911, med bredere skærme hvor der f.eks er luftindtag på forskærmene. Bagpå sidder en noget større hækspoiler, hvilket også tidligere er set på den virkelige prototype.

Matthias Müller fra Porsches ledelse, har tidligere bekræftet at en lancering af Porsche 911 GT3 RS kunne blive udsat en smule, da man oplever motor problemer med bilen, hvilket var årsagen til en større tilbagekaldelse af GT3-varianten. De sidste nye informationer indikerer også, at GT3 RS modellen vil få en turboladet motor, hvorfor den så nemt kunne blive kaldt GT2 i stedet for.

Hvad vi ellers kender til af detaljer for GT3 RS er, at den får PDK gearkassen med modificeret opsætninger. Ligeledes får den en effektforøgelse fra GT3 modellen, så man kan forvente mere end 475 under motorhjelmen! Vægten vil også blive reduceret, da Porsche planlægger at bruge tyndere vinduesglas, strippe kabinen fuldstændig og bruge masser af letvægts komponenter på chassiet.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!