fbpx

En guide til betting på motorsport

Speedway, Formel 1, Rally og NASCAR. Der hersker ingen tvivl om, at der findes en række fede former for motorsport og løb, der kan gøre alle os, som elsker lækre biler og motorcykler vilde af begejstring

Foto: Pexels.com

Hvis du er blandt dem, der har overvejet at øge spændingen, når det er tid for de enkelte løb, så giver vi her et en kort introduktion til betting på motorsport samt par gode råd.

Det er essentielt, at man først og fremmest finder sig en god og sikker betting-side.

Blandt de mest kendte bookmakere finder du blandt andet Unibet, der ud over deres store udbud af kasino-spil, tilbyder en lang række bets på adskillige spændende og hæsblæsende motorløb.

Her kan for eksempel oddse på populære events som NASCAR-løbene, Formel 1, Speedway Grand Prix og Supercars Championship. Det er som tommefingerregel altid en god idé at vælge en betting-side, der har dansk licens fra Spillemyndigheden, da det betyder, at du er sikret retfærdige og sikre spil, der er kontrolleret af den danske stat.

LÆS OGSÅ:
Svenske Volvo Cars har fået kinesiske ejere

Når du har fundet det løb du vil oddse på, er det blevet tid til, at du skal beslutte dig for, hvad du vil satse dine penge på. Det mest almindelige bet handler som regel om, hvem der løber af med sejren i en pågældende turnering.

Vælger du et bet som dette, er det en god idé at være realistisk og se på, hvem der har vundet de forgange år. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at vinderen af det kommende løb kan findes blandt de tidligere vindere. Du kan for det meste også vælge at oddse på Pole Position.

Denne position giver ofte deltageren en fordel, da det betyder, at vedkommende starter som forreste bil i startfeltet og hurtigere kan komme ind i svingene. Andre bets går blandt andet på Top 6, og hvem der ellers havner på podiet.

Der findes således en række spændende bets du kan placere dine penge på, hvis du vil i gang med at oddse og på den vis øge spændingen ved motorsporten og de mange løb. Som udgangspunkt er det godt at huske på, at jo mere baggrundsviden du har, des større er chancen for, at du går hen og vinder på et bet.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Til Åbent Hus hos High-End Bilpleje Shop i Køge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.