fbpx

En BMW i8 er solgt 100.000 dollars dyrere

En køber kunne ikke vente, og betalte hele 100.000 dollars ekstra

I stedet for at vente på sin bil, en BMW i8, ja så valgte en køber at betale hele 100.000 dollars ekstra for at kunne få sin bil med det samme.

Tilbage i august kom der rygter om, at flere forhandlere i USA havde sat prisen op med 100.000 dollars, fordi bilen var så populær. Men nu er disse rygter altså bekræftet, efter som en køber har betalt de 100.000 dollars ekstra, hos BMW Irvine i Orange County i Californien. Så i stedet for at give 147.450 dollars for sin i8, endte prisen på 247.450 dollars!

På baggrund af den store popularitet, må Salg og Marketings bossen Ian Robertson indrømme, at man nøje overvejer at øge produktionen da ventelisten på nuværende tidspunkt er 18 måneder før man kan få sin bil. Man vil nemlig også gerne kunne følge med efterspørgslen, som allerede nu er langt højere end først ventet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.