fbpx

Eks-Top Gear trio investerer i ny online platform

Tidligere Top Gear team køber ny online platform til DriveTribe

Det er Ernesto Schmitt som står i spidsen for det nye projekt, der omfatter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May samt Andy Wilman.

DriveTribe er den nye online platform, hvor den tidligere trio fra Top Gear har samlet sig, for at udgive en masse indhold der er relateret til dem som personer. Og så selvfølgelig lidt til alle deres bil-fans, ved siden af deres nye bil tvprogram på Amazon Prime.

Samtidig bliver DriveTribe en platform hvor flere kendte stjerner, bloggere, journalister og videofotografer vil udgive deres materiale på. Derved vil man forsøge at samle en masse af deres gamle fans fra Top Gear, samt resten af den globale gruppe af bilfans verden over.

Der er ingen forbindelse mellem deres nye show på Amazon og DriveTribe, og hvordan det ender med at se ud må tiden vise.

LÆS OGSÅ:
Ford bygger de ultimative fotograf biler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.