Eks-Top Gear trio investerer i ny online platform

Tidligere Top Gear team køber ny online platform til DriveTribe

Det er Ernesto Schmitt som står i spidsen for det nye projekt, der omfatter Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May samt Andy Wilman.

DriveTribe er den nye online platform, hvor den tidligere trio fra Top Gear har samlet sig, for at udgive en masse indhold der er relateret til dem som personer. Og så selvfølgelig lidt til alle deres bil-fans, ved siden af deres nye bil tvprogram på Amazon Prime.

Samtidig bliver DriveTribe en platform hvor flere kendte stjerner, bloggere, journalister og videofotografer vil udgive deres materiale på. Derved vil man forsøge at samle en masse af deres gamle fans fra Top Gear, samt resten af den globale gruppe af bilfans verden over.

Der er ingen forbindelse mellem deres nye show på Amazon og DriveTribe, og hvordan det ender med at se ud må tiden vise.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!