Efterlyst monster-Mercer ender i grøften

Den sorte Mercedes-Benz SL65 AMG 'Black Series' der var efterlyst, endte i grøften forleden

Vi har i noget tid haft artiklen online, med den sorte monster Mercedes-Benz SL65 AMG ‘Black Series’, som var blevet stjålet fra Nordsjælland. Den er nu blevet fundet efter en kort biljagt, som endte i grøften.

En patruljevogn så bilen komme kørende natten til onsdag den 20 januar, og eftersatte den. Nummerpladen manglede nemlig foran på bilen, og det fangede betjentenes øjne.

Den sorte Mercedes’ som kom kørende ad Vejlevej i Juelsminde, satte herefter i fart. Men bilen kom i slinger og endte i grøften.

Peter Thaysen fra Horsens Lokalpoliti fortæller, at det var godt det ikke blev til mere, da bilen kan køre umådeligt stærkt.

Chaufføren bag rattet var en 37-årig mand fra Hundested, som både var påvirket af euforiserende stoffer samt uden kørekort. Han kom ikke til skade ved uheldet.

Det gjorde bilen til gengæld, som spås at koste mange tusinde kroner i reparationer. Det oplyser Wincar, som er de oprindelige ejere af bilen.

Under tyveriet af den sorte Mercedes-Benz, blev der også stjålet nøgler til andre special biler. Chaufføren er anholdt.

[nggallery id=526]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!