fbpx

Efterlyst monster-Mercer ender i grøften

Den sorte Mercedes-Benz SL65 AMG 'Black Series' der var efterlyst, endte i grøften forleden

Vi har i noget tid haft artiklen online, med den sorte monster Mercedes-Benz SL65 AMG ‘Black Series’, som var blevet stjålet fra Nordsjælland. Den er nu blevet fundet efter en kort biljagt, som endte i grøften.

En patruljevogn så bilen komme kørende natten til onsdag den 20 januar, og eftersatte den. Nummerpladen manglede nemlig foran på bilen, og det fangede betjentenes øjne.

Den sorte Mercedes’ som kom kørende ad Vejlevej i Juelsminde, satte herefter i fart. Men bilen kom i slinger og endte i grøften.

Peter Thaysen fra Horsens Lokalpoliti fortæller, at det var godt det ikke blev til mere, da bilen kan køre umådeligt stærkt.

Chaufføren bag rattet var en 37-årig mand fra Hundested, som både var påvirket af euforiserende stoffer samt uden kørekort. Han kom ikke til skade ved uheldet.

Det gjorde bilen til gengæld, som spås at koste mange tusinde kroner i reparationer. Det oplyser Wincar, som er de oprindelige ejere af bilen.

Under tyveriet af den sorte Mercedes-Benz, blev der også stjålet nøgler til andre special biler. Chaufføren er anholdt.

LÆS OGSÅ:
DRIFT: S63 AMG tager kampen op mod 200SX
[nggallery id=526]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.