fbpx

EFTERLYSNING: Thomas savner sin BMW 335i fra Snekkersten

Thomas mangler sin BMW 335i, efter den i nat blev stjålet fra Snekkersten i Nordsjælland

En sort BMW 335i  årgang 2007, er natten til i dag (onsdag) blevet stjålet fra Snekkersten i Nordsjælland.

Bilen som er en sort BMW 335i,  var på forsvindings tidspunktet monteret med Forgestar F14 sølvfarvede alufælge, som var konverteret fra normale hjulbolte til møtrikker. De specielle fælge kan ses i galleriet.

På forsvindings tidspunktet havde bilen monteret nummerplader med informationerne: AH 92 871, som selvfølgelig kan være skiftet mange gange siden.

Under hjelmen lægger der en 3,0-liters turbo motor, som yder 300 hestekræfter. Så det er en bil, der kan flytte sig!

Bilen beskrives som let genkendelig, da den er meget lav og har en høj motorlyd. Den har såkaldte LCI-baglygter og i kabinen er der mange lækre detaljer. Hvis ikke tingene er taget ud, så er den monteret med BMW Performance forsæder, BMW Performance rat med LED display, beigefarvede læder dørsider samt bagsæder, BMW Performance håndbremse bælg, BMW Performance gearbælg og knop samt sort loft.

LÆS OGSÅ:
Unge bilister støtter op om lovpligtigt skifte til vinterdæk

En ekstra detalje er, at venstre sidespejl er knust. Og sidesplejene er i BMW M3-look.

Ser du bilen, så skynd dig at kontakte Thomas via dette opslag samt politiet.

“!!!BIL STJÅLET!!!
DEL MEGET GERNE!!
Sort BMW E92 335i er blevet stjålet fra Snekkersten i nat! Nummerpladen er AH92871 med mindre den også er blevet skiftet.
Bilen er ikke til at tage fejl af da den har en høj motorlyd, ekstrem lav og Forgestar f14 sølvfarvede fælge med konvertering til møtrikker i stedet for bolte. samt LCI baglygter!
Hvis der ikke er taget noget ud af bilen har den bl.a. BMW Performance forsæder, Performance rat med led display, beige læder dørsider samt bagsæder, performance håndbremse bælg, performance gearbælg og knop samt sort m loft.
Sidespejle er fra en m3 hvor det venstre er knust.
Vi kender alle dens små ridser, så er i I tvivl så skynd jer at kontakte mig!!”

[nggallery id=939]

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.