EFTERLYSNING: Special Mercedes-Benz er stadigvæk efterlyst

Wincar.dk har natten til nytår fået stjålet deres sorte Mercedes-Benz SL63 AMG 'Black Series'

Der bliver stjålet masser af specialbiler i København for tiden, og denne gang gik det ud over den sorte Mercedes-Benz SL63 AMG ‘Black Series’ fra firmaet Wincar.dk.

Bilen er ret unik på de danske veje, og burde derfor ikke være helt umulig at genkende. Den skulle efter sigende være den eneste i Danmark af denne slags.

Den sorte Mercedes-Benz kan genkendes på sit meget brede bodykit, der stammer fra ‘Black Series’ serien af sportsmodeller hos Mercedes-Benz. Derudover lyder den voldsom beskriver Wincar, som samtidig udloves en dusør på 50.000 kroner for fundet af bilen.

Bilen er endnu ikke fundet, men er blevet set lige siden flere gange i København og Storkøbenhavn. Så der er rig mulighed for, at bilen stadigvæk befinder sig i landet og ikke er blevet fragtet udenlands, som mange biltyverier ellers bliver.

Ved du noget?
Så snart der vides noget, vil vi opdatere jer. Og ser du selv bilen så rings straks til Wincar.dk på telefon: 27 77 77 72 eller 26 20 22 84 døgnet rundt.

I skrevne stund er deres opslag på Facebook blevet dele hele 5026 gange, og har mere end 640 kommentarer! Herunder kan du se billeder af bilen.

[nggallery id=518]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!