fbpx

EFTERLYSNING: Chevrolet C10 Pickup stjålet på Amager

En Chevrolet C10 Pickup truck blev stjålet på Amager ved AC Hotel Bella Sky - har du set den?

En blå og meget genkendelig tysk Chevrolet C10 Pickup truck blev natten til den 21 juli stjålet fra parkeringspladsen foran AC Hotel Bella Sky.

Bilen som var ejet af et tysk ægtepar som var på ferie i Danmark, skulle havde været en bryllupsgave, som ejeren havde brugt intet mindre end seks år på at bygge. Taxa 4×35 havde en chauffør, som kørte parret til politistationen samt deres hovedkontor. Ejeren var grædefærdig, da bilen betyder så meget for ham.

Tilfældigvis tog vi selv et billede af bilen på samme parkeringsplads inden den blev stjålet, som kan ses i galleriet. Det er billedet bagfra.

LÆS OGSÅ: Tysk Porsche Cayenne får stjålet fælgene ved AC Hotel Bella Sky

Der er den dusør på 1.000 euro for opklaring der kan føre bilen tilbage til dens rette ejermand.

Der kan rettes henvendelse med oplysninger til Pro-Street.dk på Niki@pro-street.dk eller vores facebook side som du finder lige her, på Taxa 4×35’s Facebook opslag som du finder lige her, eller via mail til fischeryvonne3@googlemail.com (til ejeren).

LÆS OGSÅ:
Mansory giver Ferrari 812 GTS vild overhaling

DEL gerne på dine sociale medier og profiler!

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.