fbpx

EFTERLYSNING: Chevrolet C10 Pickup stjålet på Amager

En Chevrolet C10 Pickup truck blev stjålet på Amager ved AC Hotel Bella Sky - har du set den?

En blå og meget genkendelig tysk Chevrolet C10 Pickup truck blev natten til den 21 juli stjålet fra parkeringspladsen foran AC Hotel Bella Sky.

Bilen som var ejet af et tysk ægtepar som var på ferie i Danmark, skulle havde været en bryllupsgave, som ejeren havde brugt intet mindre end seks år på at bygge. Taxa 4×35 havde en chauffør, som kørte parret til politistationen samt deres hovedkontor. Ejeren var grædefærdig, da bilen betyder så meget for ham.

Tilfældigvis tog vi selv et billede af bilen på samme parkeringsplads inden den blev stjålet, som kan ses i galleriet. Det er billedet bagfra.

LÆS OGSÅ: Tysk Porsche Cayenne får stjålet fælgene ved AC Hotel Bella Sky

Der er den dusør på 1.000 euro for opklaring der kan føre bilen tilbage til dens rette ejermand.

Der kan rettes henvendelse med oplysninger til Pro-Street.dk på Niki@pro-street.dk eller vores facebook side som du finder lige her, på Taxa 4×35’s Facebook opslag som du finder lige her, eller via mail til fischeryvonne3@googlemail.com (til ejeren).

DEL gerne på dine sociale medier og profiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.