fbpx

FUNDET: Blå Volkswagen Golf savnes i Vejle

Forsvundet fra parkeringsplads ved Østerled 32

// 09-12-2019: BILEN ER FUNDET!

Politiet i Slovenien havde fundet hans bil, på et lad af en lastbil! Ejeren tog straks et fly til destinationen, og har nu kørt sin bil tilbage i sikkerhed!

 


 

Natten til mandag den 02/09-2019, forsvandt denne blåmetal Volkswagen Golf fra parkeringspladsen ved Østerled 32 i Vejle.

Vi har ikke meget tekst om bilen, men det er en to-personers bil, da den der på papegøjeplader og derfor indrettet med et lastrum i stedet for bagsæder.

Bilen er derfor også på papegøjeplader, og da den forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CG 87 170, men de kan være skiftet mange gange siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt ejeren Sajeepan Paramananthan på e-mail (sajeepanparam {A} icloud.com), samt det lokale politi med det samme! Tag gerne billeder af bilen, som det første.

I galleriet herunder, kan du se billeder af den efterlyste bil:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.