FUNDET: Blå Volkswagen Golf savnes i Vejle

Forsvundet fra parkeringsplads ved Østerled 32

// 09-12-2019: BILEN ER FUNDET!

Politiet i Slovenien havde fundet hans bil, på et lad af en lastbil! Ejeren tog straks et fly til destinationen, og har nu kørt sin bil tilbage i sikkerhed!

 


 

Natten til mandag den 02/09-2019, forsvandt denne blåmetal Volkswagen Golf fra parkeringspladsen ved Østerled 32 i Vejle.

Vi har ikke meget tekst om bilen, men det er en to-personers bil, da den der på papegøjeplader og derfor indrettet med et lastrum i stedet for bagsæder.

Bilen er derfor også på papegøjeplader, og da den forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CG 87 170, men de kan være skiftet mange gange siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt ejeren Sajeepan Paramananthan på e-mail (sajeepanparam {A} icloud.com), samt det lokale politi med det samme! Tag gerne billeder af bilen, som det første.

I galleriet herunder, kan du se billeder af den efterlyste bil:

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!