fbpx

FUNDET: Blå Volkswagen Golf savnes i Vejle

Forsvundet fra parkeringsplads ved Østerled 32


Notice: Undefined variable: post in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

// 09-12-2019: BILEN ER FUNDET!

Politiet i Slovenien havde fundet hans bil, på et lad af en lastbil! Ejeren tog straks et fly til destinationen, og har nu kørt sin bil tilbage i sikkerhed!

 


 

Natten til mandag den 02/09-2019, forsvandt denne blåmetal Volkswagen Golf fra parkeringspladsen ved Østerled 32 i Vejle.

Vi har ikke meget tekst om bilen, men det er en to-personers bil, da den der på papegøjeplader og derfor indrettet med et lastrum i stedet for bagsæder.

Bilen er derfor også på papegøjeplader, og da den forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CG 87 170, men de kan være skiftet mange gange siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt ejeren Sajeepan Paramananthan på e-mail (sajeepanparam {A} icloud.com), samt det lokale politi med det samme! Tag gerne billeder af bilen, som det første.

I galleriet herunder, kan du se billeder af den efterlyste bil:

LÆS OGSÅ:
Video: BMW M5 F10 i aktion!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.