fbpx

*FUNDET*: Audi A4 “S4” Avant, savnes i Taastrup

Grå Audi A4 Avant forsvandt fra Taastrup. Bilen har S4-udseende

***BILEN ER FUNDET: Vi har netop oprettet denne efterlysning, men fået informationer fra ejeren om, at bilen faktisk allerede er fundet igen af politiet. Desværre er bilen udbrændt. Vi har tilføjet et billede til galleriet, som du finder i bunden.

___________________________________________________________________________

Natten til torsdag den 19/09-2019, forsvandt denne lysegrå Audi A4 Avant fra parkeringspladsen ved Lindevangshusene i Taastrup ved København. Bilen forsvandt i tidsrummet fra klokken 19:00-05:50 dagen efter.

Audien er en A4 Avant (stationcar), men ligner en S4. Den har masser af “S4-styling”, så tag ikke fejl, hvis du støder på bilen. Af specielle ting kan nævnes: Bremsekalibre med S4-logo, 21″ fælge, lædersæder som er sorte/røde og et specielt udstødningssystem fra en S4.

Da den forsvandt var den monteret med nummerpladerne: AM 29 909, men de kan være skiftet mange gange siden.

SE OGSÅ: Efterlyst Audi S4 Avant blev brændt af

Hvis du ser bilen, så kontakt ejeren, samt det lokale politi med det samme! Tag gerne billeder af bilen, som det første.

I galleriet herunder, kan du se billeder af den efterlyste bil:

LÆS OGSÅ:
2022 Volkswagen Golf R bliver den hurtigste Golf nogensinde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.