fbpx

Drag Week 2016: Følg de tre danskere!

Tre danske mænd i deres bedste alder, tager til Drag Week 2016. Følg dem her!

Danskere deltager i amerikansk dragrace
Når Drag Week 2016 i USA sættes i gang i år, bliver det med deltagelse fra tre danskere. Tre fuldvoksne mænd, som siden de var små har elsket biler. Det har resulteret i at de i dag er ejere af en række amerikanerbiler, som hver i  sær er sat op til at køre dragrace.

Til dette års Drag Week 2016 i  USA, vil de derfor pakke deres biler og grej og tage hele turen over Atlanten for at deltage i det store dragrace, som foregår over fem dage på fem racerbaner og med en distance på 1600 kilometer.

Drag Week 2016: Følg de tre danskere! 2 Drag Week 2016: Følg de tre danskere! 3

Skal selv kunne køre
Alle de biler som deltager i den store begivenhed, skal ikke blot kunne køre på de mange 402-meter racerbaner, men ligeledes kunne køre mellem de forskellige baner. Så her er der ikke mulighed for at transportere dem på trailere og på den måde give dem en pause. Bilerne er i gang non-stop, hviliket sætter maksimalt pres på de teams som deltager.

LÆS OGSÅ:
Audi viser highlights fra 2014

Det hele kommer til at foregå i staten Ohio, hvor de første registreringer, tests og opsætninger kommer til at foregå den 11 september på National Trail Raceway. Herefter går de næste fem dage videre til andre baner i staten, og afsluttes den 16 september med en stor finale på selv samme bane de startede på (National Trail Raceway), for dem som endnu ikke er slået ud endnu.

Drag Week 2016: Følg de tre danskere! 4
Har du et firma? Du kan købe reklameplads på de to trailere her!

Bygger i en garage på landet
Der bliver skruet og optimeret, pakket og gjort klar, i garagerne hos danskerne. Bilerne skal sendes snart, så der er ved at være tryk på. På danskerne facebook side kan du følge med, hvor de løbende laver små opdateringer om hvad det sidste nye her.

Her kan du blandt andet købe små klistermærker, som viser at du støtter dem. Der er dog lidt ventetid på dem, da meget af tiden i øjeblikket går med at færdiggøre det sidste.

“Vi har fået de super fede klistermærker og starter på at sende dem ud. men i må lige have en lille smule tålmodighed. Vi skal pakke bilerne i containere på mandag. Så alle de sidste små detaljer skal være klar = med lidt stress”, melder teamet ud på deres Facebook side

På Facebook siden kan du også se en masse videoklip og billeder fra de sidste optimeringer, og i øjeblikket har den næsten 700 som følger dem! Et tal som forventes at stige markant hen over den kommende tid, i takt med at der bliver gjort mere opmærksom omkring dette.

LÆS OGSÅ:
Jeremy Clarkson suspenderet af BBC, Top Gear udsat

TV-hold følger det hele
Under hele turen vil det dansk tv-hold følge danskerne. Det betyder at du senere på året/i starten af det nye år, vil kunne se et tv-program på hele fire episoder omkring hele turen. Her møder man deres koner (som også skal med), man følger forberedelserne inden det hele går i gang, man er med når det hele sker og så slutter det af når mændende er hjemme igen.

Når programmet ruller over skærmene, vil du efter sidste episode kunne chatte med de medvirkende og stille dem alle de spørgsmål du måtte have, i en speciel online chat der oprettes hertil.

Indtil da må vi bare håbe at danskerne kommer helt i mål, og får sig én på opleveren!

[nggallery id=583]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.