fbpx

Her dør to fede showbiler

Her er en video med showbilerne som bliver smadret

 

Her dør to fede showbiler, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Her dør to showbiler
Efter at have læst en masse kommentarer, om hvad der netop foregår her, er vi blevet så meget klogere, at vi nu ved følgende.

 

I USA er det åbenbart muligt som “modificerings-firma”, at få tildelt en bil direkte fra en bilproducent. Det gør, at bilen kan fås helt uden de nødvendige beskatninger og afgifter, man ellers måtte betale for den som privat person. Det gør så samtidig, at bilen derfor ikke må benyttes på offentlige veje.

 

Bilen bliver derfor registreret som en showbil, og må derfor udelukkende bruges i en periode til fotoserier, til deltagelse i diverse magasiner, den må komme på bilmesser og til biltræf og den slags ting. Når perioden så er udløbet, skal bilerne sælges eller destrueres.

 

For de fleste bilers tilfælde, ender de jo “junkyarden”. Og det gør de simpelthen fordi, at bilfabrikanterne ikke gider bruge flere kræfter på bilerne. Nu har de fået deres reklame ud af dem, så derfor skal de bare af med dem.

 

Bilfabrikanterne kunne vælge at sælge bilerne. Men privatpersonerne der måtte købe bilerne, kan efterfølgende sagsøge bilfabrikanterne, hvis der går noget galt med bilen, som de kan forbinde til bilernes ombygninger. Og derved kan fabrikanterne ende med større sager, på denne bekostning. Derfor ender langt de fleste biler du ser på tv-reklamer og i film, til skrot efterfølgende.

 

Det samme er sket med disse to showbiler, fra Fox Marketing. Bilerne har siden 2009 deltaget i en række shows og magasiner, og har nu fundet vejens ende. Det eneste der er taget fra bilerne, er fælgene, da det er modificeringsfirmaet som ejer dem og ikke fabrikanterne.

 

Det betyder at kabine, kofangere og ikke mindst motorerne stadigvæk er entakte i bilerne. I dette tilfælde er der tale om en Lexus IS-F, som under hjelmen har en 5,0-liters Twin-Turbo motor med hele 600 hestekræfter. Derudover har bilen et helt nyt skørtesæt, både foran, på siderne og bagpå som man har valgt at blive på bilen.

 

Den orange bil er en Lexus IS350C med en 3,5-liters V6 motor med 405 hestekræfter. Den har en ny intercooler og en kompressor monteret, ligesom en masse andre motordele fra IS-F udgaven.

 

Bilerne er formentlig blevet trykket sammen til små flade stykker metal nu, og Fox Marketing som tidligere har haft bilerne, har lovet at frigive en video samt flere billeder og detaljer om dette sørgelige syn.

 

Men det får os til at tænke på, om flere “kendte biler” har måtte lade livet denne vej. Det kunne blandt andet være alle “reservebilerne” fra filmene i The Fast and the Furious serien, som måske er gået denne vej. Det lader vi, heldigvis, blive i det uvisse!

 

Følg med på Pro-Street.dk, så opdaterer vi dig så snart en eventuel video og uddybet informationer bliver frigivet!

 

[nggallery id=739]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.