DHB 2014: DHB i billeder

DHB 2014 er godt i gang. Se galleri fra lørdagen her

 

DHB 2014: DHB i billeder

 

DHB 2014 er godt i gang, efter at vandet stod ned fra himlen om fredagen. Græsset er tørret og banerne er varme, så DHB har de mest optimale forhold nu her om lørdagen. Det gør også at der er gang i party gaden, bilerne viner konstant, der er musik fra publikumsområderne og folk går rundt i solen og drikker og nyder det gode vejr.

På 402 meter banen er der fuld drøn på. Den 15.000 hestekræfters jetbil er blevet fyret af et par gange, og laver nogle helt sindsyge brag forud for at den bliver skudt afsted ned af banen. Sindsyge 352 km/t når den op på, på den ellers ‘kun’ 402 meter lange landingsbane.

 

Læs også:

DHB 2014: Team Man og Brænderpladsen

DHB 2014: Drifting galleri

DHB 2014: Babes

DHB 2014: Her er Danmarks Hurtigste Bil 2014

DHB 2014: Vandel Gokart

På øvelsesområdet for rookie drifterkørerne, er der også gang i den. Der bliver øvet og leget til den store guldmedalje, og alt fra ældre BMW’er til nyere modeller bliver kastet sidelæns i håbet om at blive dygtig nok til at deltage i de andre klasser. Samtidig er der fuld blæs på den officielle drifting bane, hvor bilerne bliver kastet sidelæns med høje hastigheder, mens baghjulene skriger på fuld skrue.

 

Billeder siger mere end 1.000 ord, så kig dette galleri igennem og fornem den gode stemning vi har i år!

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!