Derfor vandt Opel Astra Årets Bil 2016

Det var blandt andet pris i forhold til udstyr, som var med til at hive sejren hjem

Pressemeddelelse

Knap to uger efter Opel Astra blev lanceret hos de danske Opel forhandlere kan bilen nu  smykke sig med titlen Årets Bil i Danmark 2016.

Prisen gives én gang om året til den bil, medlemmerne af Motorjournalisternes Klub Danmark finder er årets vigtigste nyhed.

Opel Astra vandt en overbevisende sejr med 140 point foran Volvo XC90, der fik 99 point. På tredjepladsen kom Mazda CX-3 med 88 point efterfulgt af Jaguar XE med 66 point og Audi A4 med 57 point.

I alt 19 journalister fra 16 forskellige medier afgav deres stemme, og flertallet havde Astra som vinder. Blandt begrundelserne for valget af Astra var bilens pris i forhold til udstyr, pladsforholdene i kabinen, køreegenskaberne og sikkerhedsniveauet.

Prisen på den billigste Opel Astra er netop faldet til 194.640 kr. som følge af nedsættelsen af registreringsafgiften. Sidste gang en Opel vandt Årets Bil i Danmark var i 2012 med el-hybridbilen Ampera.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!