fbpx

Derfor vandt Opel Astra Årets Bil 2016

Det var blandt andet pris i forhold til udstyr, som var med til at hive sejren hjem

Pressemeddelelse

Knap to uger efter Opel Astra blev lanceret hos de danske Opel forhandlere kan bilen nu  smykke sig med titlen Årets Bil i Danmark 2016.

Prisen gives én gang om året til den bil, medlemmerne af Motorjournalisternes Klub Danmark finder er årets vigtigste nyhed.

Opel Astra vandt en overbevisende sejr med 140 point foran Volvo XC90, der fik 99 point. På tredjepladsen kom Mazda CX-3 med 88 point efterfulgt af Jaguar XE med 66 point og Audi A4 med 57 point.

I alt 19 journalister fra 16 forskellige medier afgav deres stemme, og flertallet havde Astra som vinder. Blandt begrundelserne for valget af Astra var bilens pris i forhold til udstyr, pladsforholdene i kabinen, køreegenskaberne og sikkerhedsniveauet.

Prisen på den billigste Opel Astra er netop faldet til 194.640 kr. som følge af nedsættelsen af registreringsafgiften. Sidste gang en Opel vandt Årets Bil i Danmark var i 2012 med el-hybridbilen Ampera.

LÆS OGSÅ:
Kulfiber-eksklusiv BMW M3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.