Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Derfor skal du se Fast and Furious 7

Vi har været i biografen for at se den nye Fast and Furious 7. Den bedste til dato

Derfor skal du se Fast and Furious 7, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Fast and Furious 7 går gamle ting igennem, giver dig tanker og en klump i halsen

Den bedste til dato
Vi har været en tur i biografen, for at se den nye Fast and Furious 7 film. En film der på mange måder er underlig at se, en film der vækker følelser og en film der giver tanker. Det er kliche at sige det er den bedste i rækken. Men det er det nu engang.

Vi kan alle godt blive enige om, at der i Fast and Furious-serien ikke er meget med biler tilbage. Jo, de kører da i superbiler, de flyver gennem huse med bilerne og den slags, men det oprindelige bilmiljø er der ikke meget af mere.

Tilbage til gamle minder
I Fast and Furious 7, støder man dog kortvarrigt ind i det helt gamle Race Wars og får en ide om at de nu vil gå tilbage til den slags bilfilm. Men det er kun kortvarrigt, da scenerne er med håb om at ‘Letty’ kan genopdage sin mistede hukommelse.

LÆS OGSÅ: Vin Diesel opkalder datter efter Paul Walker

Fast and Furious 7, er tilgengæld fuld af følelsespræget scener. Om den er skrevet på denne måde med vilje fra starten, eller om det er sket efter det tragiske uheld der førte til Paul Walkers død ved vi ikke. Men den fik flere personer til at snøfte i den biograf vi sad i, og personligt selv gav det flere gange en klump i halsen.

VIND BILLETTER TIL FAST AND FURIOUS 7 HER

Den nye film går meget igennem hvad man Har oplevet i de tidligere film, og den får afsluttet en masse af de tidligere episoder på en god måde. Man får virkelig en fornemmelse af, at man efter denne film måske ikke ønsker at fortsætte serien.

Se dette 40 minutter lange interview, hvor hele familien fortæller om deres følelser med den nye Fast and Furious 7 film:

Måske den sidste i rækken
Der har dog været rygter ude tidligere om, at Fast and Furious ville fortsætte med i hvert fald tre film endnu efter denne. Men det var før Paul Walkers død, så om det stadigvæk er målet er usikkert.

Det er lykkes producerne at optage langt de fleste scener med “den ægte” Paul. Resten er lavet med hans brødre, som stand-in.

Vi forsøgte forgæves at se efter, hvornår filmen var præget af stand-ins, men det var ikke til at se. Via 3D grafik er det nemlig lykkes at transformere Pauls ansigt over på sine brødre, og med udsnit af citater fra de tidligere film, har man kunne lave stemmer fra ham så vidt vi er blevet oplyst.

Fast and Furious 7 slutter af, hvor det hele startede. En Toyota Supra og en ældre amerikanerbil side om side som symbol på, at man nu trækker sig tilbage og deres veje skilles.

For Paul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.