fbpx

Top 10: De bedste artikler fra 2015

År 2015 er afsluttet, og vi kigger tilbage på de mest populære artikler og videoklip

Der har ikke været den velkendte aktivitet længe
2015 er slut, og det er tid til at kigge tilbage på hvad der har været mest populært gennem 2015. Vi må indrømme at vi har lægget ret vandret det meste af året, da studier for flere af os har præget meget af hverdagene og weekenderne, hvorfor aktiviteten for mange af hos har været faldende. Men vi er ved at være igennem nu, så fremover kommer der til at ske en forandring på mange fronter.

Brændstof tyven var et hit
Vi starter faktisk hvor året sluttede, nemlig med videoen af brændstof tyven som bliver slæbt retur af nogle meget sure personer. Hvis du ikke har set videoen endnu, så kan du finde den lige her. Med sine 671 delinger til Facebook og næsten 6500 besøg, lægger den klart i toppen over hvad der var mest klikket på i 2015.

Fast and Furious Jetta blev aktuel
Næste populære emne er også noget vi finder fra slutningen af 2015, nemlig artiklen om at den hvide Volkswagen Jetta fra Fast and Furious bliver sat til salg. Artiklen lægger sig på en flot anden plads, med mere end 5.000 besøg og 432 delinger til Facebook! Måske det er din næste investering?

Stjålet Supra gik nettet rundt
Endnu en artikel fra slutningen af året finder vej til en tredjeplads, som er artiklen om at vi fandt en sort Toyota Supra, som var blevet stjålet fra Ringsted men pludselig befandt sig på Amager. Bilen var formentlig løbet tør for benzin, hvorefter tyvene havde taget flugten. Den glade ejer har nu fået sin kære igen. Du kan læse artiklen her.

LÆS OGSÅ:
200 klassiske biler ryger på auktion

Slut med at drille fotovogne
Tilbage i midten af december skrev vi om, at det nu var slut med at holde for tæt på fotovognene. Politiet har nemlig fået rejst en sigtelse mod en chauffør, som valgte at parkere direkte bag en fotovogn. Om der falder dom i sagen, ved vi dog ikke. Men artiklen var populær, og spredte sig rundt på nettet, da mange bilister ser sig fristet til at parkere tæt på fotovognene, når de ser en, for at blokere for dens udsyn bagtil. Hvis du ikke fik læst artiklen, kan du gøre det lige her.

År gammel biltest trækker blikke
Vi skal helt tilbage til slutningen af 2014 for at finde den næste artikel, nemlig biltesten af Ford Kuga som vores test redaktør Mikkel mener, er den sjoveste i klassen. Mikkels anmeldelse af bilen bliver ved med at trække folk ind, hvorfor artiklen var den femte mest læste artikel i hele 2015. Hvis du selv gerne vil vide hvordan den føles bag rattet, så tag et kig forbi dette link.

LÆS OGSÅ:
Gumball 3000 er tilbage i Danmark

Zenvo og Top Gear testen
Hvis der er noget som har været over de fleste personers læber helt tilbage fra starten af 2014, så er det retur svaret fra Zenvo Automotive på den meget omtalte og omdiskuterede biltest af Zenvo ST1, der trak sig ind på en sjetteplads af alle artikler i 2015. Og det er til trods for, at artiklen næsten er to år gammel! Lige her kan du se, hvad Zenvo fik svaret retur.

Top Gear teamet er blevet bekræftet
Langt om længe blev sløret løftet for, hvem der kommer til at stå bag det nye kommende team til Top Gear programmerne. En artikel vi langt fra var først med, men en som alligevel trak læserne ind. Den blev skrevet i slutningen af 2015, men trak alligevel så mange besøgende ind, at den lander på en syvende plads. Du kan læse om det kommende team, lige her.

Mercedes’ testkørere holdt nytår i København
På selveste nytårs aftens dag, skulle man tro at de fleste havde fri. Men det så ikke ud til at være tilfældet, siden at vi modtog et tip om en prototype af den kommende 2016 Mercedes-Benz E-Klasse Sedan holdt parkeret ved et hotel på Amager. Vi skyndte os til stedet og fandt bilen. Det kom der denne artikel ud af, som på en enkelt dag trak så mange besøg ind, at den havner her på en flot ottende plads!

LÆS OGSÅ:
Kom med til fest og lanceringen af Mini CountryMan!

Fast and Furious Integra følger trop
Der er ret mange af vores læsere, som klikker sig rundt på relateret artikler. Det beviste den hvide Jetta fra Fast and Furious artiklen, ved at rigtig mange læsere faldt videre ind på en artikel fra slutningen af 2014, omhandlende den røde Honda Integra fra Fast and Furious, som blev sat til salg. Den er solgt for længe siden, men du kan alligevel finde historien lige her.

Så dyrt er det at eje en Bugatti Veyron
Der blev klikket løs, da videoen hvor du kunne komme bag rattet i en vaske ægte Bugatti Veyron og finde ud af hvor meget den koster at eje, landede på nettet. En lige knap tre minutter lang video i roligt tempo, går i detaljer om hvad det reelt set vil sige at eje en Bugatti Veyron. Og det koster mange penge! Hvis du selv vil høre alle detaljerne men endnu ikke har fået det gjort, så tjek vores sidste indslag på Top 10 fra 2015, lige her.

Vi håber at I alle kom godt ind i det nye år, og vi glæder os til at give den gas i hele 2016!

[nggallery id=517]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.