fbpx

Danske priser: Mercedes-Benz GLC Coupé

Mercedes-Benz Danmark har udgivet de danske priser for GLC Coupé

Pressemeddelelse

GLC Coupé er den anden SUV-coupé fra Mercedes efter GLE Coupé, som blev lanceret i 2015. Ideen om at krydse det komfortable interiør, den hævede køreposition og det robuste udseende kendt fra SUV-segmentet med coupéens sportslige design og fremtoning tiltaler stadigt flere kunder.

GLC Coupé bygger på GLC SUV, som blev lanceret for et år siden.

GLC Coupé har 4MATIC firhjulstræk og 9-trins automatgear som standard, ligesom sportsaffjedring og muligheden for at vælge fem forskellige køreprogrammer via Dynamic Select.

Danske priser: Mercedes-Benz GLC Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Danske priser: Mercedes-Benz GLC Coupé, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Bak-kamera og Easy-Pack bagsmæk, som kan åbnes med foden under kofangeren, indgår også, ligesom en række sikkerhedsfunktioner også gør det.

Blandt andet Sidewind Assist, som kompenserer for pludselige vindstød.

Indledningsvis kommer GLC Coupé i tre varianter: To diesel-modeller og én med benzinmotor. Alle med den markante diamantgrill.

Diesel 

GLC 220 d 4MATIC Coupé, 170 hk – 787.900 kroner

GLC 250 d 4MATIC Coupé, 204 hk – 814.900 kroner

Benzin 

GLC 250 4MATIC Coupé, 211 hk – 770.700 kroner

Både en plug-in- og AMG-version bliver præsenteret senere på året.

[nggallery id=590]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.