fbpx

Danske priser på AMG GT modeller

Mercedes-Benz Danmark har udgivet de danske priser på de nye AMG GT modeller. Se priserne her

Skulle du være en af de heldige, som har vundet den helt store præmie i Lotto og derved har mulighed for at gå ud og realisere din drøm om at købe en Mercedes-AMG GT, så kan du her finde de danske priser på modellerne.

De fleste vil nok vælge at købe bilerne, og have dem stående uden plader. Eller også vil de flexlease dem, og derved sparer lidt på registreringsafgiften.

Priserne her, er dog efter de nye afgifter er søsat, så de er dugfriske og helt opdaterede.

Kør cabriolet for under 2,5 mio

Når solen står højt på himlen, er de fleste af bilerne i denne kategori ude og køre. Og derfor er det også en cabriolet, vi starter med.

For 2.475.000,- kan du sætte dig bag rattet i en Mercedes-AMG GT Roadster. Den har en 4,0-liters V8-biturbo motor som yder 476 hestekræfter.

LÆS OGSÅ:
Studerende skubber til udviklingen

Hvis du skal højere op af rangstien og sætte dig bag rattet i en Mercedes-AMG GT C Roadster, så må du af med 3.095.000,-. Denne satan yder 557 hestekræfter fra samme motor, og et moment på 680 Nm, som gør at den placerer sig mellem AMG GT S og R.

På toppen kan du få fat i den frække grønne topmodel, AMG GT R. Den koster fra 3.185.000,- og yder hele 577 hestekræfter!

Højt udstyr som standard

Specielt købere af AMG GT C Roadster kan nyde godt af udvalgte tekniske features fra AMG GT R, inklusiv aktiv styring via bagakslen. Og fra Panamericana-grillen i front til den brede bagende er det tydeligt at se, hvordan generne fra AMG GT R går igen.

AMG GT C Roadster bliver desuden leveret med et højt niveau af eksklusivt udstyr. Fx leveres bilen som standard med interiør i Nappa-læder, AMG Performance-rat i Nappa-læder/DINAMICA mikrofiber og det ekstra køreprogram RACE.

For første gang er AMG Performance-sæderne også mulige at tilkøbe med AIRSCARF nakkevarme og sædeventilation, så kørsel under åben himmel kan nydes selv ude for højsæsonen. Taget åbnes og lukkes på blot 11 sekunder i begge GT Roadster-varianter – selv ved hastigheder på op til 50 km/t.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Har du set Mickeys Chevrolet?

Alle tre modeller lanceres til foråret 2017.

[nggallery id=616]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.