Danske priser: Indstigningsmodellen Jaguar XE

Jaguar Danmark er klar med de danske priser, på indstigningsmodellen af Jaguar XE

Pressemeddelelse

Den nye Jaguar XE har allerede skabt mange overskrifter og nu løftes sløret for indstigningsprisen samt beskatningsværdien ved erhvervsleasing.

Jaguar XE, der lanceres hos de danske forhandlere i juni måned 2015, bliver betegnet som den mest ventede nyhed i premium-segmentet i år – og det med god grund.

Med XE redefinerer Jaguar begrebet sportssedan i klassen. Indstigningsprisen på Jaguar XE kommer til at være fra kr. 549.900,-* i Danmark.

Indstigningsmodellen for Jaguar XE bliver den nye 2.0-liters i4 E-Performance diesel 163 HK (manuel) fra den nye Ingenium-motorserie, som leverer en CO2-udledning fra blot 99 g/km og et brændstofforbrug på 26,3 km/l (ved blandet kørsel).

For firmabilsmarkedet bliver beskatningsværdien fra kr. 427.853,-* ved erhvervsleasing.
Jaguar XE lanceres også med fri service inden for den 3 årige garantiperiode (ubegrænset km) som en del af prisen, hvilket er med til at gøre den nye Jaguar XE endnu mere konkurrencedygtigt i premium-segmentet.

Priser på de øvrige motor- og udstyrsvarianter ventes at kunne afsløres tættere på lanceringen til juni.

*Priserne er ex. leveringsomkostninger på kr. 3.780,-

[nggallery id=347]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!