fbpx

Danske priser: Ford Focus RS kommer fra 565.480 kroner

De danske priser på Ford Focus RS er ikke officielt ude endnu, men vi har fået fanget dem allerede nu

Når den nye Ford Focus RS kommer på markedet, så bliver det til en pris der matcher mange af de andre de andre sportsvogne i samme segment. Prisen bliver på 565.480 kroner, og er derved under Volkswagens Golf R (627.897 kroner) og Subaru WRX STI (599.900 kroner). Honda Civic Type-R koster fra 547.300 kroner.

Ser man de videoklip vi indtil videre har set fra vores kolleger, så ser bilen ganske underholdende ud! De tester den i øjeblikket i udlandet, og deres respons er ikke til at tage fejl af.

Vores gode ven Anders Berner fra Ekstra Bladet Biler, udtaler følgende på et videoklip på Facebook:

“- Den er for sindssyg den Ford Focus RS! Det er noget af det mest velkørende og underholdende, jeg har kørt i årevis. Får den på papiret hurtigere AMG A45 til at virke som en sovepille. Her er den sat i driftmode, hvor bilen sættes op til minimalt greb og maksimal overstyring. Stakkels Michelin-fyr, som skulle skifte dæk i et væk.”

Motor fra Mustang
Og skal man se nærmere på de specifikationer som Ford Focus RS kommer til at tilbyde, så er det heller ikke kedeligt. Motoren stammer fra den nuværende Ford Mustang, og er en 2,3-liters Ecoboost motor med 317 hestekræfter i Mustang. Men i den mindre hatcback Focus RS, kommer den til at yde intet mindre end 350 hestekræfter – på fire hjul!

På de videoklip vi har set af bilen, køres den i Drift-mode, som er et af de mange køreindstillinger bilen kan sættes i. Og her er der ingen tvivl om, at bilen kan svinge med bagenden.

Vi glæder os til at bilen lander i Danmark!

[nggallery id=419]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.