fbpx

Danish Drift Battle Round 2

Under navnet Padborg Super Prix Drifting, blev der endnu engang kørt drift på Padborg Park

 

[youtube]0VHem0PgSU0[/youtube]

 

For anden gang i år var der mulighed for at opleve drift på Padborg Park. Nogle af landers bedste i disciplinen var mødt op for at træne, battle og underholde.

 

Godt nok startede dagen grå og trist, men op af formiddagen kiggede solen frem og der kom godt gang i den på banen. Efter en gang træning blev der først kørt kvallifikation og herefter finaler. Under finalerne måtte flere runder køres om. De danske kører kender hinanden rigtig godt og er efterhånden så dygtige at det, for dommerne, er svært at afgøre hvem der skal gå videre.

 

Vi kan på det kraftigste anbefale at tage turen næste gang der er Drift på programmet. Indtil da kan i nyde vores billeder og video fra denne afdeling af Danish Drift Battle.

 

Tusinde tak til de kørere der lod os montere kamera på deres biler. Også tak til dem der udlånte os deres egne optagelser, herunder O2 Racing.

 

 

[nggallery id=819]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!