fbpx

Cupra og Seat får privatleasing priser

Seat og Cupra har offentliggjort de nye privatleasing priser – Cupra Leon fås fra 5.895 kroner om måneden

Seat og under-brandet Cupra, er jo blevet hver sin afdeling. Derfor skal du nu vænne dig til, at f.eks en Leon Cupra får omvendt navn, og nu hedder Cupra Leon. Og nu er de nye privatleasing priser på bilerne blevet udgivet.

De ordinære Seat modeller

Skal du stikke afsted med en ny Seat Ibiza eller en Seat Arona, kan de fås fra 2.895 kroner om måneden. En udbetaling på 4.995 kroner, giver dig mulighed for at stikke afsted med en Seat Arona 1,0 TSI med 95 hestekræfter og udstyr som front assistent, fartpilot, 16″ alufælge og 2-zoners klimaanlæg.

På Seat Ibiza siden, kan du få en 1,0 TSI med 95 hestekræfter. Den kan du enten få med Xcellence udstyret, som er den mere eksklusive variant, eller den sportslige FR-model. Den sidste nævnte byder blandt andet på FR sportssæder, regn- og lyssensor samt 17″ alufælge.

Seat Leon koster en anelse mere, og fås fra 2.995 kroner om måneden. Udbetalingen fås til 4.995 kroner, og for den pris får du en Leon Style 1,0 TSI med 115 hestekræfter. Derudover kan du få en Seat Leon Stationcar Style 1,0 TSI med 115 hestekræfter med samme udbetaling, men for 3.095 kroner om måneden. Vil du op og have den fedeste udgave, så fås Seat Leon Stationcar 1,5 liters TSI EVO med 150 hestekræfter og DSG-gear, med enten Xcellence eller FR udstyr fra 3.745 kroner om måneden.

Er drømmen en Cupra udgave?

Som noget nyt kan du nu lease din næste Cupra Ateca eller Cupra Leon.

Udbetalingen er på 25.000 kroner, og der kan du stikke afsted med en Cupra Ateca 2,0 TSI med 300 hestekræfter og firehjulstræk! Den fås derefter fra 8.200 kroner om måneden.

Er du mere til Cupra Leon med en 2,0-liters TSI med DSG gearkasse og 290 hestekræfter, så må du slippe med 5.895 kroner om måneden.

Læs mere om de mange gode privatleasingtilbud og se hele programmet på her.

[nggallery id=1003]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.