fbpx

Crash: 60-årig smadrer BMW M5 F10

60-årig smadrede M5
Forleden kom det ud, at en model af den helt nye BMW M5 F10 var kørt galt på den tyske motorvej, Autobahn. Rygterne gik på at den havde haft rigtig meget fart på – men nu er det hele på plads.

Det drejer sig om en ulykke med denne BMW M5 F10, som blev kørt af en 60-årig mand. Mens han kørte omkring 300 km/t i bilen på Autobahn, skulle han undvige en anden billist.

Det resulterede i at bilen røj rundt på taget flere gange, før den endte i græsrabatten i siden af Autobahn.

Imponerende sikkerhed
Begge personer plus en hund slap med livet i behold, men fik slemme skader i følge kilderne. Dog viser billederne samtidig, at sikkerheden i den nye BMW M5 F10 er i top. De første personer på stedet var den 60-åriges to sønner i deres BMW M3 og M6 Coupe, som kørte bag ham da ulykken skete.

 

 
Taget hastigheden på 300 km/t i betragtning samt hvad den var udsat for før den holdt stille, så må man sige at bilen kan antages for at være yderst sikker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.