fbpx

Clarkson kan blive forbudt at arbejde i USA

Efter fyringen og skandalen med Jeremy Clarkson, kan han nu blive forbudt at arbejde i USA

Clarkson kan blive forbudt at arbejde i USA, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
North Yorkshire’s politi vil nemlig undersøge sagen, og har derfor bedt BBC sende dem alt materiale de har omkring hændelsen

 

Som vi alle ved, er det store drama mellem frontfiguren Jeremy Clarkson og Top Gear afsluttet. Jeremy er blevet fyret definitivt, og det betyder en ende på en ære med bilprogrammet Top Gear.

Men som om dette ikke er nok, kan Jeremy nu blive kendt skyldig i ‘overfaldet’ på produceren som skete på et hotel i USA. Og sker dette, kan immigrationsloven gå ind og gøre at han ikke længere må arbejde in the states.

LÆS OGSÅ: Se det sidste Top Gear nogensinde!

North Yorkshire’s politi vil nemlig undersøge sagen, og har derfor bedt BBC sende dem alt materiale de har omkring hændelsen på producer Oisin Tymon.

Mens at Clarkson var i færd med ‘overfaldet’, blev der også råbt en masse ord og det hele stod på i cirka 30 sekunder før det blev stoppet.

Jeremy Clarkson bliver dog formentlig ikke kendt skyldig, da hændelsen af flere beskrives som en ‘uheldig episode’ og ikke noget alvorligt.

Alan Yentob fra BBC fortalte i går, at Jeremy kan komme tilbage til BBC på et tidspunkt. Men ikke lige nu. Dertil håber han, at Jeremy et sted ude i fremtiden vil blive genforenet med May og Hammond.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.