fbpx

Chrysler 300C på 24 tommer fælge

24-tommer på Chrysler 300C

 

Chrysler 300C på 24 tommer fælge, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er blevet juleaften, og derfor har vi gemt en lille gave til jer. Fotoserien er efterhånden nogle uger gammel, men bilen er så fed, at vi har valgt at vise den frem juleaften for alle jer.

Og her ser du den så – Senol’s smukke Chrysler 300C med 24-tommer fælge! En ægte us-flyder med plads til både kone, børn og barnevogn bagi.

 

Haft flere 300C
Til daglig arbejder Senol i hans egen computerforretning, hvor han sammen med hans bror sælger computere og andet udstyr, samt giver en god service. Det smitter af på forbruget, hvilket ses på valget af bil – og ikke mindst fælgene.

Men det er ikke første gang at Senol har haft en Chrysler 300C. Hele 2 gange forinden har han været ejer af sådan en bil, begge gange dog sedan udgaver af den store 300C. Og det er der en helt speciel grund til, for Senol mener nemlig, at man får Rigtig meget bil for pengene med de her Chryslere.

 

Forveksles med tidligere bil
Hans tidligere sedan udgave, var næsten en tro kopi af den nuværende. Men forskellen var selvfølgelig, at den tidligere bil ikke havde det kæmpe store bagagerum, som denne har.

Senol fortalte under fotoserien, at der faktisk kommer folk hen til ham og spørger, om han er gået helt i ekstremerne denne gang, og selv bygget det sidste stykke af bilen på, men der må han så afslå og sige, at bilen er bygget sådan fra fabrikken.

 

Vil være anderledes
En anden af de ting som Senol sætter pris på ved sin 300C er, at bilen i sig selv skiller sig ud fra mængden. Der findes ikke vildt mange af denne slags biler i det danske gadebillede, og som prikken over i’et er så, at han bygger bilen endnu mere unik.

 

Og så er emblemerne udskiftet med batman logoer. Det gør, at Senol ofte bliver spurgt om hvilken bil han har, da folk ikke umildbart kan se det.

 

De rå data
Bilen er en Chrysler 300C HEMI (den helt store) Touring, fra 2008. Under hjelmen lægger den store HEMI blok, der i tal er en 5,7-liters V8 med 340 hestekræfter og automatgear med tiptronic.

 

Bilen har fået en ny undervogn på, som kommer fra firmaet Startech, samt et nyt udstødningssystem fra Magnaflow. Og det lyder ganske udemærket. På anlægssiden er der kommet et Boston Acoustics lydsystem i bilen, som blandt andet børnene får gavn af på bagsædet med de tilhørende dvd skærme.

 

Udenlandske modificationer
Hvis du ser på biler i udlandet blandt andet i USA, som er af samme mærke og ombygget på samme måde, så ligner det næsten at Senol’s 300C er taget fra det amerikanske kontinent. Det skyldes blandt andet de store 24-tommer fælge fra Status Custom, der er lakeret hvide med sorte detaljer, som matcher bilens sort-hvide ydre tema.

 

Derudover er frontgrillen blevet lakeret sort, samt forlygterne er blevet tonet mørkere. Ruderne er ligeledes blevet tonet. Tag og sidespejle er i samme sorte farve, og de mørke baglygter fuldender bilens tema, der ellers er bygget på originale kofangere, uden store skørter og andet lir.

 

Den hvide farve er folie, som Senol har benyttet sig af i stedet for en lakering. Og vi ved jo fra tidligere, at folie er et hit. Så det kommer ikke bag på os, at han har valgt dette til netop hans bil. I følge Senol, så fremhæver det også bilens mange detaljer og former.

 

Så stort som muligt
Senol har altid drømt om at få kæmpe fælge på sin bil. Så stort som muligt. Derfor er valget blevet, som det er blevet. Store fælge har altid lige været noget for ham.

 

I kabinen er der kredset om tingene. Fuld læderkabine og Entertainment system bagi, giver mulighed for at nyde en film på bagsædet med eller uden de trådløse høretelefoner – hvilket bliver benyttet en del, af specielt Senol’s børn.

 

Med denne Chrysler 300C HEMI, føler Senol at han har gjort hvad han skal med denne bil. Derfor overvejer han snart at skifte den ud med et nyt projekt. Men hvilken bil hans næste bliver, vil han ikke ud med. Men han lover dog, at det bliver en bil, som han kommer til at sætte sit helt eget præg på, som han har gjort med denne, og hans tidligere biler.

[nggallery id=675]

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.